Pagini

8 aug. 2013

Premierul Victor Ponta în vacanţă la Miami

Victor Ponta şi Barack Obama Vacanţă la Miami Funny

VACANŢĂ LA MIAMI

Traian Băsescu: “Da, m-a deranjat şi faptul că s-au trimis hârtiile după ce premierul a plecat, deci nu mai aveam cum să discut problema cu el. Erau conştienţi că nu are legatură cu CSAT, şi totuşi au trimis actele."

“Acum nu-mi puteţi cere să îl caut pe premier că are o problemă de legalitate. Poate bona, dar şi bona e tot la Miami, aşa că...”

Un comentariu:

  1. Dl Traian Băsescu a declarat: “Acum nu-mi puteţi cere să îl caut pe premier că are o problemă de legalitate. Poate bona, dar şi bona e tot la Miami, aşa că...” Părea un pic ofticat, chiar sugera că o vacanţă la Neptun pentru premier ar fi fost mai potrivită, poate jucau şi o tablă. Nu ştiu la ce “bonă” s-a gândit dl Traian Băsescu, presa a presupus că la “bona filipineză”. Aducându-mi aminte de recenta vizită în SUA a domnului Crin Antonescu pentru a se trata de frica recunoscută faţă de “Departamentul de Stat”, dacă o fi vorba de cu totul altă bonă ? :)
    Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu ne anunţă cu satisfacţie că au fost lansate şi bancurile cu Miami Beach.

    “Se zice că ţărmurile Floridei sunt bântuite de rechini. De câteva zile numărul acestora a crescut. Cu doi!”

    ”Premierul reproşează presei că i-a stricat vacanţa prin dezvăluirea destinaţiei. Presa îi dă replica: şi tu ne-ai stricat-o vara trecută!”

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?