Pagini

7 apr. 2012

Funny photo Traian Băsescu a trimis o Scrisoare către USL Revizuirea Constituţiei şi Demisia

Funny photo Traian Băsescu Scrisoare Demisia
Funny photo: Traian Băsescu a trimis o Scrisoare către USL - Revizuirea Constituţiei şi Demisia
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Preşedintele României Traian Băsescu, a trimis în ziua de 6 aprilie 2012 câte o scrisoare preşedintelui PSD Victor Ponta, preşedintelui PNL Crin Antonescu şi preşedintelui PC Daniel Constantin, amintindu-le în ajunul congresului USL de necesitatea revizuirii Constituţiei pentru punerea acesteia în acord cu rezultatul referendumului din noiembrie 2009 (parlament unicameral, 300 parlamentari) şi propunerea de reducere a mandatului Preşedintelui României la 4 ani astfel încât alegerile parlamentare şi prezidenţiale să se desfăşoare simultan promiţând că îşi va da demisia din funcţie în timp util astfel încât alegerile legislative din noiembrie 2012 să se desfăşoare simultan cu alegerile prezidenţiale.

Bancuri: Un tip beat pulbere vine cu prietenii de pahar acasă. Langă pat se afla un gong. Nedumeriţi prietenii întreabă:
- Ce-i cu gongul ăla?
- Nu-i gong, e un ceas vorbitor. Fiţi pe fază!
Şi trase o lovitură puternică în gong. O voce de cealaltă parte a peretelui, strigă:
- E trei dimineaţa, beţivule!

8 comentarii:

  1. Traian Băsescu a trimis o Scrisoare către USL - Revizuirea Constituţiei şi Demisia

    Recunoaşteţi, este chiar simpatic cu scrisoarea, tema a fost strecurată, molfăită, testată, de mai multă vreme, i-a făcut să se porcăiască între ei şi pe domnii Lăzăroiu şi Voinescu. Acum este sigur că nu va fi acceptată de USL, poate fi lansată şi când va mai veni să se adreseze Parlamentului. Eu sunt de acord acum să se accepte, să se găsească soluţia dar probabil se va satiriza şi respinge propunerea preşedintelui. În final se mai recupereză ceva din electorat pentru PDL, pe neâncrederea în politicieni şi Parlament. Este simpatic! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Savy?

    Simpatia Sa crede că tot ce zboară se mănâncă sau ajunge-n curtea USL. Mi-ar plăcea şi mie să-l văd debarcat, însă nu cred că se va ajunge acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru - Căpitanul Jack Sparrow este simpatic dar tot pirat râmâne. Probabil nu a primit invitaţie la nunta USL aşa că a trimis o scrisoare şi darul. O vor respinge, satiriza, motiva, nu contează cum, pe neâncredera în dl Traian Băsescu, pe imposibilitatea tehnică, treaba lor ce motive găsesc, de aceea sunt politicieni, analişti, ziarişti dar se vor transforma în procente viitoare pentru PDL :)
    De multe ori sunt de acord cu ce spune dl Traian Băsescu, parcă mi-ar fi citit blogul sau Pilula lu’ Lisandru, problema este cu ce face dl Traian Băsescu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Drumul de la vorbe la fapte este presărat cu... valuri uriaşe,după cum putem constata. Barcazul scârţâie, catargele sunt pe jumătate rupte, puntea putrezită, pânzele sfâşiate. Şi romul este pe terminate... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru – Păstrând direcţia amuzantă: suntem morţii-vii pe corabia fantomă “The Flying Dutchman” iar Căpitanul Jack Sparrow luptă să ne salveze din robia lui Davey Jones. Romul este întotdeauna pe sfârşite însă Căpitanul are o busolă primită de la o vrăjitoare pe care numai el ştie să o folosească :)

    Am găsit un articol interesant pe acest subiect în care dl Cristian Tudor Popescu susţine că dl Traian Băsescu nu are ce negocia în privinţa demisiei şi reducerii mandatului prezidenţial, nu-i aparţine lui ci alegătorilor care au votat pentru un preşedinte pe 5 ani nu pe mai puţin! Frumos sucit, practic îi dă dreptate preşedintelui că nu poate demisiona decât dacă îi cer acest lucru peste 5 milioane în stradă :)

    RăspundețiȘtergere
  6. cumva, ar vrea sa se retraga demn.dat afara ar fi jenant si s-ar duce dracu mandria lui!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-ai facut prea frumos pe maimutoiul beat:) Noapte buna, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. @clujanu - Nu prea văd că “ar vrea să se retragă”, fiind căpitan de vas va rămâne ultimul să tempereze excesele ce vor urma natural după preluarea corabiei de USL. Nici nu poate fi “dat afară” pe legislaţia actuală, ar trebui să încalce Constituţia în viitor pentru a iniţia procedurile de suspendare iar a schimba regulile pentu a scăpa de un preşedinte pe final de mandat ar fi penibil :)

    @Odorica – Frumos nu o fi dar e simpatic dacă a trimis, fără felicitări, scrisoarea şi darul la nunta USL, alba-neagra, ghici unde este demisia :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?