Pagini

27 nov. 2010

Funny photo Nicoleta Luciu Minunata lume Milka

Nicoleta Luciu funny photo
Funny photo Nicoleta Luciu - Minunata lume Milka
Pictures Collection: Stars funny photos retouch

Bancuri: Un tânăr se prezintă la scoţianul John, patronul unui club de noapte.
- Sunt maseur şi caut de lucru, accept inclusiv part-time. Pentru 200 euro pe lună sunt gata să vă masez toate dansatoarele.
- OK! Dacă aveţi banii la dumneavoastră puteţi începe.

Bancuri: Directorul unui internat îi previne pe băieţi:
- Dacă dă dracu' şi-l prind pe unul din voi în dormitorul fetelor, îl amendez cu 10 Euro. A doua oară dacă îl prind în dormitorul fetelor îl ard cu 20 de Euro. A treia oară cu 40 Euro!
Din spate, o voce timidă:
- Domnule director, dar un abonament cât costă?

8 comentarii:

  1. buna comparatia, chiar buna comaparatie intre bust of nico si milka. acum vazand aceste lucruri ramane doar sa vedem cine e mai productiva

    RăspundețiȘtergere
  2. @amour de jour – După cum ştii este ultimul funny photo retouch din seria showbiz, ne întoarcem la chipurile noastre dragi din politică datorită cărora ne trezim dimineaţa cu un zâmbet larg de mulţumire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laptaria Luciu. Foarte tare, frate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rautaciosilor...:))

    O femeie delicioasa ca ciocolata... apetisanta... dulce...

    Auzi, laptarie productiva...

    RăspundețiȘtergere
  5. @sictireli – Funny photo retouch-ul cu Nicoleta Luciu este realizat în urmă cu două luni, între timp, Kraft Foods Romania, pentru produsele “Milka” a organizat o campanie promoţională cu premii, lunar 10.000 euro + o excursie în Alpi, sub sloganul “Animatori de văcuţe” :)

    @Karla – Nu este nici un fel de răutate (vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri), atât ştiam, asta a ieşit din încercarea de a obţine o imagine amuzantă. Nicoleta Luciu poate să-şi folosească imaginea pentru promovarea ciocolatei Milka. Arată bine, o avantajează acest filtru de “ciocolată”, se integrează bine dar şi amuzant cu simbolurile şi culorile Milka, mai trebuie un test de piaţă :)

    RăspundețiȘtergere
  6. acuvio, nu poate fi utimul. cu noua nicoleta luciu, alias adina barbu, in buletin vasilica ciuciu cum ramane?! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @amour de jour – Am înţeles provocarea :) Greu cu vedetele astea Playboy să iasă ceva amuzant. Deocamdată o nouă filă de calendar, pe care o ştii deja, intrăm în luna Decembrie cu postări tematice.
    “1 Decembrie”, apoi un funny photo retouch mai reuşit pentru 3 Decembrie, “Remember alegeri prezidenţiale”, postat anticipat să nu se încalece cu “Moş Nicolae” pe 6 Decembrie :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?