Pagini

8 dec. 2010

Funny photo Adina Barbu Playboy şi un martor incomod

Adina Barbu Playboy funny photo
Funny photo Adina Barbu - Playboy şi un martor incomod
Pictures Collection: Stars funny photos retouch

Adina Barbu, al cărui nume adevărat este Adina Vasilica Ciuciu, a atras atenţia după ce a apărut într-un pictorial Playboy, fiind numită de media "noua Nicoleta Luciu" datorită excesului de silicon.
În timpul emisiunii "Rai, da' buni" unde fusese invitată, printr-o intervenţie telefonică în direct, a fost acuzată de un bărbat care pretinde că a trăit cu ea timp de 5 ani, de la vârsta de 14 ani, după ce a deconspirat numele ei real, Adina Vasilica Ciuciu, că în 1999, la 17 ani, a născut un băiat pe care l-a abandonat în maternitate.
Adina Barbu a negat că a avut acest copil, deşi încă un telespectator care a intrat în legatură prin telefon confirma naşterea şi după o săptămână, ca răspuns, Adina Barbu a prezentat o adeverinţă de la un medic ginecolog, prin care atestă că uterul său este sănătos şi nu a suferit deformaţii sau leziuni!!!

Bancuri: Broască ţestoasă-tatăl îi spune fiului o poveste: "A fost odată ca niciodată, o iepuroaică albă..."
- Asta-i o poveste pentru bebeluşi. Nu ştii una Science Fiction? spune fiul.
- Bine... "A fost odată ca niciodată, o iepuroaică astronaută..."
- Tată, insistă puştiul, zi-mi ceva ca pentru copii mai mari!
- Bine, bine. Dar promite-mi că nu mă spui lui mami! "A fost odată ca niciodată, o iepuroaică goală puşcă!"

10 comentarii:

  1. Funny photo retouch: ”Adina Barbu - Playboy şi un martor incomod” , un răspuns la provocarea lansată de @amour de jour.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciuciu frumusete pe fata asta...
    Ar trebui sa se vopseasca blonda,sa-si mai indulceasca trasaturile... ma rog.

    In afara de trimiterea la barza (foarte faina ideea), constat cu groaza decalajele care exista intre televiziunile de la noi si cele franceze. N-am vazut nici macar o data un astfel de episod, cu dezvaluiri intime in direct, un amestec atat de brutal in viata privata a cuiva... daramite justificari de genul asta, cu adeverinta de la medic! Doamne-fereste...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Karla – Nu auzisem nici de Adina Barbu până la provocarea printr-un comment al lui @amour de jour. Am folosit “search Google” şi... mare este grădina Domnului. La declaraţia telespectatorului, cu naşterea şi abandonul copilului, iritată, Adina Barbu i-a cerut să vină cu probe serioase şi să nu mai facă acuzaţii ce îi pot distruge imaginea!!! Ulterior a prezentat acea adeverinţă “edificatoare” că uterul său este sănătos şi nu a suferit deformaţii sau leziuni!!! Ziariştii au pornit în căutarea de probe pentru aflarea adevărului!!! Copleşindu-mă importanţa subiectului şi a probelor necesare, am postat acest Funny photo retouch, ”Adina Barbu - Playboy şi un martor incomod”. Am şi o adeverinţă că barza din imagine este virgointactă! :)
    Mai multe ne spune @amour de jour!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Bun regasit, tuturor!
    Karla,sarut'mana! (nu am mai trecut pragul casutei tale de ceva vreme... dar o voi face negresit).

    ce am eu de spus vis-a-vis de personagiu acesta?
    Parasutele s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie.
    Eu cred ca s-ar vinde ziarele si fara parasute. Ar trebui incercat macar o sapatamana.
    Mie deja mi-e lehamite sa vad parasute siliconate.
    Schimb canalul instant, de teama ca voi asimila prea multa repulsie fata de femeile ce se doresc gonflabile.
    Nu stiu cine este personajul acesta in realitate, dar dupa cum arata, parasuta e, siliconata e, si probabil este si gonflabila!
    Acuvio, te salut cu respect!
    La buna vedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. andrei radu, karla
    voi doi sunteti invidioşi pe fata, dar nu ar trebuie. fata e din brasov, in orasul in care eu sunt doar un venetic care sta acolo, şi daca e sa judecam prin prisma unei prejudecaţi atunci pot spune că la brasov şi fata lu' mama soacra e panarama. si sa stii, carla, ca e frumoasa, dar doar până la gât. andrei nu e siliconata, nema bani de asta. sanii aia sunt naturali, dar din pacate pentru ea prin prisma corpului firav ditamai sânii ii pica cam prost. asta e

    RăspundețiȘtergere
  6. acuvio, rusine. totul e o înscenare, eu nu ştiu nimic, nu am lovit şi nici provocat pe nimeni. Rusine, Rusine Acuvio Patriciu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    asa e Bogdan!
    cata dreptate ai! Exact cat silicon nu se afla in sanii parasutei pe care io sunt invidios nevoie mare.
    Vorbind de prejudecati... daca fata lu mama ta soacra apare la tembelizor sau in tabloide sau chiar pe blogul lui acuvio e clar ca nu e parasuta e doar model de arta fotografica.
    :)
    In ceea ce priveste argumentul: e din brasov, pot spune despre el (despre argument) ca este "blond"!
    :)
    Daca spuneai ca ti-au trecut prin degete formele ei, poate argumentul se vopsea in ... "brun"
    sau daca spuneai ca e chiar fatalu' mama soacra si ca stii ce ai la usa, punand zalog organu', atunci devenea "brunet stralucitor"!
    :))
    Rusine patriciu!
    Pixelul albastru transforma fetele cuminti si devreme acasa in parasute gonflabile!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Karla – „ Ciuciu frumuseţe pe fata asta...” Asta ar mai lipsi, să se vopseaacă blondă la cum gândeşte :)
    Invitaţie pentru 10 Decembrie, un Funny photo retouch tot ca răspuns la o provocare, “Întâlnire Traian Băsescu Nicolas Sarkozy” :)

    @andreiradu – Toate imaginile pe care le-am găsit cu Adina Barbu sunt retuşate, Playboy, aceasta se potrivea cu strânsul martorului de gât, dar chiar şi aşa nu ai cum să nu observi că este ceva în neregulă cum stă pielea pe ea. Avantaje au şi paraşutele din politică, beneficiază de o cădere în sondaje mult mai lină. :)

    @bogdan barbieru – Mda, ori ai pus în practică modelul pe care eu îl numesc “Agatha Christie, să faci crima cu mâna altuia” ori ai devenit om politic şi vrei să deturnezi subiectul postărilor de aici. Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ha ha ha:))
    Bogdane, si io sunt din Brasov, da' sâni nesiliconati ca aia n-a vazut nici Parisul:))
    Sare siliconul ala pleosc din poza...
    E siliconata sigur, da' sunt de acord cu "nema bani", probabil chirurgul era slab, de i-a fixat pungile de gel, ma rog, implanturile in pozitia gresita, concentrica...
    Bine, eu n-am nimic nici impotriva siliconului, nici a altor artificii de infrumusetare, insa gasesc ca negrul parului o face inca si mai slaba... in fine, gusturile nu se discuta:)

    Acuvio, pai macar ar fi asortata:) Astept cu mare interes montajul cu Sarko, astia doi seamana teribil:)

    Hello, Andrei, no problem, nici n-am mai avut timp de scris decat in fuga in ultima vreme... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Karla – Sper să nu te dezamăgească, este un funny photo retouch postat în commentul unui blogger, ca răspuns la o provocare lansată acolo în Noiembrie, tema fiind strict limitată, pe care care am hotărât să-l postez şi eu, de aceea nu indic link-ul unde se găseşte acum :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?