Pagini

25 apr. 2012

Funny image Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu Visul unei nopţi la Primărie

Funny image Silviu Prigoană Adriana Bahmuţeanu
Funny image Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţenu - Visul unei nopţi la Primărie
Funny photos collection: Funny dreams images

Adriana Bahmuţeanu : "Povestea cu pliciul e reală. Pliciul este simbolul familiei, nu suportă spray-urile pentru muşte. La noi în casă era pe fiecare masă un plici, că muştele trebuiau omorâte cu pliciul de menajeră pentru că nu aveam voie să dăm cu spray-ul. Şi pentru că era pe masă a fost şi obiectul cu care ne-am încăierat, acum cine a dat mai tare, a dat mai încet, nu contează"

Bancuri: Leul vorbeşte la telefonul mobil:
- Da, da, scumpo, vin acasă curând. Ce fac acum? Uite sunt cu taurul la o bere. Când terminăm? Păi, aproape că am terminat. Da, da, vin în câteva minute. Ce să cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket înainte să vin acasă.
Leul închide telefonul, iar taurul începe să râdă:
- Dar cum e posibil aşa ceva? Te-a sunat soţia şi tu-i spui: da, termin acum, vin acasă imediat, cumpăr ce mi-ai spus. Nu poţi să dai şi tu cu pumnul în masă, eu sunt masculul şi gata discuţia?
- Frate, tu nu confunda lucrurile! Soţia ta e vacă, a mea e leoaică!

6 comentarii:

  1. Înţelegem, astfel, mirările permanente ale lui Prigoană. În cazul în care va ajunge la primărie, pliciul va face parte dintre arme...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – În disputa cu domnul Silviu Prigoană, domnul Teodor Paleologu afirma că “Pliciul denotă bărbăţie, autoritate, pasiune”. Acum am aflat de la doamna Adriana Bahmuţeanu că “Pliciul este simbolul familiei” şi va fi element în campania electorală, eventual pliciul va deveni simbolul Primăriei Capitalei, unde va curge lapte şi miere pentru … familia Prigoană. Poate este numai un vis al unei nopţi la Primărie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mărturisesc că cele două explicaţii referitoare la plici (savuroase, de altfel) îmi erau necunoscute. Plasarea pliciului sub formă de simbol (al bărbăţiei, al familiei, celula de bază a societăţii, dar ce-ar fi ea fără plici?) este, deja, un "pas în plus"... :) Plus că îmbinarea părerilor (Paleologu plus Adriana) induce euforie, aş spune...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru – La noi în casă era pe fiecare masă un plici, că muştele trebuiau omorâte cu pliciul, probabil din cauza domeniului afacerilor aveau probleme cu muştele prin casă şi ulterior au observat că pliciul foloseşte şi la întărirea relaţiilor între parteneri. Multe descoperiri sunt pur întâmplătoare :)
    În final, probabil pentru a nu rămâne la adversari pliciul în campania electorală, echipa coordonată de strategul politic Tal Silberstein a luat în calcul folosirea lui ca element de brand personal al vieţii de familie de către domnul Silviu Prigoană :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu vanilie sau cu ce? :)
    Pe de alta parte, Progoana are un oarece simt al umorului ce nu poate fi negat. In ziua congresului USL, chiar langa acesta, pe Bulevardul Expozitiei se tapetau stalpii cu niste bannere publicitare cu un desen al unui plici in miscare si o adresa: www.pliciul.ro
    Nu era functionala dar era evident pentru oricine la ce se refera :)
    Cu toate astea este evident ca n-am cum sa-l votez.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ADRIAN – Lapte şi ceva miere, plus eventual pliciul, visul unei nopţi de vis la Primăria Capitalei pentru familia Prigoană :)
    Am văzut ştirea că echipa coordonată de strategul politic Tal Silberstein (care a vândut şi marfa Traian Băsescu printr-o campanie foarte bună) a luat în calcul şi folosirea pliciului în campania electorală, înclin să cred că în principal pentru a nu fi folosit de adversari. Bannerele de care spuneţi, pentru un site încă nefuncţional, par un mic furt de start, asumat, al campaniei electorale. Va urma :)
    Ştiu că susţineţi candidatura domnului Nicuşor Dan la Primăria Capitalei “în măsura în care va reuşi să strângă blestematele alea de semnături”. Din Brăila nu pot decât să-i urez multă baftă! Grea viaţa de candidat la primărie într-un singur tur de scrutin, inclusiv domnul Sorin Oprescu a trebuit să-şi vândă sufletul de “independent” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?