Pagini

7 aug. 2013

Mircea Duşa şi Sebastian Lăzăroiu funny - Avioane F16 şi OZN-uri

Mircea Duşa şi Sebastian Lăzăroiu funny - Avioane F16 şi OZN-uri

Mircea Duşa
Ministrul Apărării Naţionale

AVIOANE F16 şi OZN-uri

Mircea Duşa: “Să ştiţi că este foarte necesar să achiziţionăm avioanele pentru că aproape zilnic spaţiul aerian al ţării este forţat, probabil n-ar trebui să vă spun asta, de avioane care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol şi în acel moment suntem nevoiţi să ridicăm în aer avioanele de vânătoare cu procedurile de somare pentru ca acele avioane să iasă din spaţiul de survol al ţării”

“Ieri noapte s-a întâmplat ultima oară, sunt detalii care nu pot fi făcute publice. Sunt tot felul de situaţii când noi, pe procedurile internaţionale şi europene pe care le avem pe această speţă, acţionăm, dar nu vă pot spune dacă am acţionat în forţă”

Sebastian Lăzăroiu: ”Duşa, poate sunt OZN-uri, frate… Vor să vadă şi extratereştii ăştia cum se ieftineşte pâinea la raft când scazi TVA la 9%. Că în tot universul nu s-a mai întamplat asta.”

Ulterior, Sebastian Lazăroiu a revenit, postând pe contul de facebook o fotografie cu un stol de păsări însoţită de mesajul: ”Duşa: Alarmaaaaa! Suntem atacaţi de inamici zburători neidentificaţi!”

5 comentarii:

  1. Si oricata ura politruca ar fi intre tabara comunistilor prosti si cea a securistilor retardati si nesimtiti, observa ca Lăbăroiu nu zice nimic de aruncarea banului public pe fiare vechi zburătoare. Pe linie de CSAT i s-a transmis să mănânce doar puțin căcat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristotel Costel – Comuniştii cu politrucii lor şi securiştii sunt uniform răspândiţi în toate taberele, ar fi “neprofesional” pentru ei să se strângă toţi în jurul unui singur foc de tabără, să ne reamintim măcar bancul cu “mai răsfiraţi băieţi, mai răsfiraţi” :)

    Nu ştiu dacă dl Sebastian Lăzăroiu este un personaj atât de important să primească ordine şi ţinte pe linie CSAT. Dl Sebastian Lăzăroiu a taxat amuzant şi inspirat o declaraţie scorţoasă a ministrului Mircea Duşa care sub impresia unor sinteze citite pe diagonală la cafeaua de dimineaţă s-a considerat dator să explice necesitatea achiziţionării avioanelor F 16 second-hand :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tatal lui spiritual e betivul statului care se crede presedintele CSAT: "Mai, lăbăroiule, știi bine că licuricu' ne-a cerut să cumpărăm fiare vechi zburdătoare. Vezi că mâine iese în presă băiatul cu căciula pe ochi, ăla care nu e chel lună ca mine. Spune-i și tu ceva, să revigorăm pupinbăsismul printre proști, da' ai grijă să nu deranjezi licuricu'... deloc."

    RăspundețiȘtergere
  4. Aristotel Costel – O putem accepta, amuzantă presupusa dispoziţie dată pe linie de CSAT sugerată de dumneavoastră. Pe de altă parte dl Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, nu cred că are nevoie de trasarea unor sarcini la prezentarea la program, şi dacă-l scoli buimac în miezul nopţii ştie ce are de făcut. L-a taxat inspirat, amuzant, pe ministrul Mircea Duşa a evitat elegant subiectul avioane F 16 second-hand şi a scris despre OZN-uri, extratereştri şi reducerea TVA la pâine. Uneori, zelos, se grăbeşte şi o mai dă în bară :)

    Se speculează orice, se folosesc toate mijloacele şi iată că dl Traian Băsescu reface din procentele pierdute, din păcate într-un ritm accelerat, pe care urmează să le transmită ulterior cu dedicaţie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dap, reface intr-un ritm accelerat un vis spulberat. :D

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?