Pagini

17 dec. 2012

Never say never - Funy photo Traian Băsescu, o nouă victorie!

Traian Băsescu funny photo Victorie
Never say never - Funy photo Traian Băsescu, o nouă victorie!
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Comunicat Preşedinţia României : “Ca urmare a faptului că a existat o singură propunere din partea reprezentanţilor partidelor politice şi ai minorităţilor naţionale din Parlamentul României care au participat luni, 17 decembrie 2012, la Palatul Cotroceni, la consultările în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru al Guvernului României, domnul preşedinte Traian Băsescu l-a desemnat pe domnul Victor-Viorel Ponta drept candidat la funcţia de prim-ministru.”

Bancuri: La examen, un student ia un bilet, nu ştie, ia altul, iaraşi nu ştie, şi tot aşa cu al treilea, al patrulea până la al cincilea bilet, când profesorul îi spune să se oprească, fiindcă i-a dat nota cinci. Ceilalţi studenţi din sală se revoltă:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? După cum caută, înseamnă că ştie ceva!

4 comentarii:

  1. Bună seara, Acuvio...
    Păi ce să mai fie de spus, că din ceea ce spunea Traian Băsescu mai demult avem un prim-ministru trădător, unul care a subminat statul român, un porc, unul care se dă altceva decât este etc.
    Cum s-ar spune, vai de capul nostru, de data asta chiar ne-am pricopsit, nimeni nu mai înţelege nimic din astfel de ieşiri politice deloc spectaculoase. Care este adevărul, până la urmă? Întrebare retorică, evident.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Bună seara! Habemus Ponta! În grdina de trandafiri, la extinderea căreia a avut o mare contribuţie, dl Traian Băsescu a obţinut o nouă victorie după ce a analizat “intersul naţional”, “Constituţia”, “coştiinţa proprie” “sinceritatea candidatului” “Actul coabitării” şi tot ce ne-a mai spus că intră în calcul pentru desemnarea prim-ministrului apoi a hotărât alesul: Victor-Viorel Ponta!
    Never say never că înghiţi şi porcul şi pisicuţul şi ce-o mai fi fost în gândul lui … beeep! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine că am rămas cu câtva gâşte în bătătură. La câte sfaturi ar fi avut el, am fi rămas şi fără gâşte şi cu datorii faţă de el. Oricum cu datorii ne-a lăsat.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ElZap – Fără gâşte nu rămânem, specie protejată, dacă nu păzesc Parlamentul României măcar asigură majorităţi. USL a ruşit în câteva zile să derute până şi gâştele, oare astăzi ar mai fi obţinut 50% din voturi?

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?