Pagini

9 nov. 2011

Lansarea Noua Republică Funny photo Radu Moraru şi Sebastian Lăzăroiu

Funny photo Radu Moraru Sebastian Lăzăroiu
Lansarea platformei Noua Republică - Funny photo Radu Moraru şi Sebastian Lăzăroiu
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Mihail Neamţu a lansat proiectul "Noua Republică", proiect salutat de Sebastian Lăzăroiu şi a avut prima întâlnire cu public la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti unde au fost prezenţi aproximativ 100 de simpatizanţi şi invitatatul special, jurnalistul Radu Moraru. Proiectul porneşte ca o platformă civică, care aspiră să se transforme în partid odată cu obţinerea celor 25000 de semnături necesare şi obţinerea unui milion de voturi în anul 2012.

Mihail Neamţu: "PDL a trădat agenda reformatoare din 2004 a preşedintelui Traian Băsescu. Avem idei şi valori pe care alţii le-au abandonat, avem oameni pe care partidele le ignoră şi o structură instituţională diferită. În Noua Republică nu există baroni, nu există o cultură a fricii, a duplicităţii, nu există tipul de relaţie clientelară."

Radu Moraru: "Îţi trebuie o platformă media să te vadă lumea şi atunci vin marii noştri ziarişti care, dacă nu vor spune că eşti un ticălos, vor spune că ei sunt echidistanţi. Precum Cristian Tudor Popescu, el era tot timpul echidistant în campania electorală, dar spunea: nu pot să-l votez pe Băsescu! Păi pe cine atunci? Nu ne spunea, să bănuim noi."

Sebastian Lăzăroiu: (scrisoare adresată lui Mihai Neamţu) "Când stăteam pe malul Dunării acum două luni şi îţi spuneam că Albă ca Zapada este inevitabilă, nu credeam că ea va veni atât de curând. ... Ceea ce până acum un an de zile părea un basm va deveni o realitate. Pentru că nu mai există alt drum şi este drumul pe care putem merge mai departe."

Bancuri: Itzic este întrebat cum îi merge afacerea.
- Oi vei, pierd sute de şekeli pe zi.
- Atunci, din ce trăieşti?
- Din Şabat, când e închis.

Un comentariu:

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?