Pagini

19 nov. 2011

Drogul Puterii Traian Băsescu Preşedinte Jucător Preşedinte Judecător Funny photo retouch

Funny photo Traian Basescu Presedinte Jucator Judecator
Drogul Puterii - Traian Băsescu Preşedinte Jucător Preşedinte Judecător - Funny photo retouch
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu: “O ţară care împrumută ca să-şi asigure costurile, de unde credeţi că scoate 9 miliarde de lei mâine ca să respecte hotărârile judecătoreşti, mai ales că perspectiva nu este că suntem aici şi s-a terminat. Nu. Este o veselie totală. De unde scoate Guvernul 9 miliarde de lei ca să-şi arate respectul pentru hotărârile justiţiei? Poate indicaţi şi sursa, ca aşa spune în Constituţie, cine dă, cine afectează bugetul de stat indică sursa, iar corect ar fi ca magistraţii când dau hotărâri - nu mă refer la cele care vizează un om nedreptăţit într-o intreprindere de stat, într-o societate comercială - mă refer la cele care vizează categorii sociale. Spuneţi-ne şi sursa de finanţare. Este un lucru pe care vi-l cer pentru că este constituţional. Dacă dăm o interpretare corectă, hotărârile judecătoreşti sunt cu putere de lege, cine iniţiază o lege, cine adoptă o lege care vizează afectarea bugetului de stat trebuie să spună şi sursa de finanţare a proiectului pe care l-a propus. Spuneţi-ne, cei din justiţie, care este sursa de finanţare a hotărârilor judecătoreţti. Sigur, putem merge la punerea lor în executare, blocăm toate instituţiile statului, de la Ministerul Justiţiei până la ultima primărie. Unde este raţiunea acestui mod de a proceda? Punerea continuă a statului în dificultate, de fapt nu asta se întâmplă, punerea statului în dificultate, ci se întâmplă nerespectarea hotărârilor judecătoreşti pentru că nu există soluţie de respectare a lor. Şi mie mi se pare acest lucru extrem de grav.”

Bancuri: În cursul unei reuniuni desfăşurată la Orenburg (Urali), Premierul rus Vladimir Putin a spus un banc cu un spion american care voia să se predea în Rusia dar a fost plimbat de la un birou la altul din cauza birocraţiei. Un american vine la Lubianka (sediul Serviciului Federal rus de Securitate):
- Sunt un spion şi vreau să mă predau!
- Din ce ţară?
- Sunt american.
- Mergeţi la biroul 5. Spionul a mers la biroul 5.
- Sunt un spion şi vreau să mă predau!
- Sunteţi înarmat?
- Da.
- Atunci mergeţi la biroul 7. Spionul a mers la biroul 7.
- Sunt un spion şi vreau să mă predau!
- Aveţi mijloace de transmisie?
- Da.
- Atunci mergeţi la biroul 20. Spionul a mers la biroul 20.
- Sunt un spion şi vreau să mă predau!
- Aveţi o misiune de indeplinit?
- Da.
- Ocupaţi-vă de misiune, nu mai împidicaţi oamenii să lucreze!

7 comentarii:

  1. El Presidente trage pe nas şi ne trage pe noi în piept, aş spune. De atâta vreme, parcă a trecut o veşnicie (tristă, foarte tristă, din ce în ce mai tristă, neasemuit de tristă, inconfundabilă prin tristeţe etc). Totuşi, trebuie să aibă multă atenţie la lama aia, nu se ştie niciodată, pune mâna vreun Brutus (Bocus) portocaliu pe ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tragă-l Dumnezeu în piept, să-l tragă !

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru - Am făcut câteva modificări minore la fotografie, sper sugestive şi amuzante, după discursul în care aflăm că nu mai avem doar un Preşedinte Jucător acesta a devenit şi Preşedinte Judecător :)

    @Corvin - Trebuie să ne obişnuim să suportăm consecinţele acţiunilor noastre şi dorinţa majorităţii. Mai avem până la vot :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Faina idee si frumos realizata!!! Taia-si-ar venele!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, ti-am analizat blogul aici: http://blogatu.ro/2011/11/blogatu-livetv-video-review-uri-de-bloguri-6.html

    Sper sa iti placa si sa fie utile sfaturile.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Blogatu - Mulţumesc pentru - Blogatu LiveTV: Campania “Cum sa ai un blog apreciat”: Video-review-uri de bloguri - rewiew, promovare, cuvintele frumoase şi sfaturi. Voi schimba titlul blogului aşa cum sugeraţi. Acuvio’s Funny photo retouch

    RăspundețiȘtergere
  7. Super asta cu Băselu... Trasul pare pasiunea lui... Din toate poziţiile şi punctele de vedere

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?