Pagini

3 oct. 2011

Performanţa guvernelor Boc sau Funny photo Emil Boc

Funny photo Emil Boc Performanta
Performanţa guvernelor Boc sau Funny photo Emil Boc
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Emil Boc: (Decembrie 2008) "Mulţumesc şefului statului pentru încrederea acordată. Am acceptat propunerea făcută de către preşedinte. Obiectivele mele rămân aceleaşi: un guvern stabil şi performant, un guvern ce va fi instalat pe 22 decembrie. În zilele următoare vom finaliza programul de guvernare şi ne vom prezenta în faţa Parlamentului"

Bancuri: Discuţie între doi pensionari.
- Am fost azi la doctor şi a zis că mai am de trăit două-trei luni...
- Din ce, bă, Vasile? Din ce?

Chestionar: Care dintre guvernele Emil Boc credeţi că a fost cel mai “performant”
1. Guvernul Emil Boc I
2. Guvernul Emil Boc IV
3. Am altă opinie

5 comentarii:

  1. Funny photo retouch: Chestionar: Performanţa guvernelor Boc sau Funny photo Emil Boc - Photo size 800/600 pixels, click photo to open a new window.

    Emil Boc (August 2011): "Vreau să ştiţi că prin negociere sau prin renegocierea contractului încheiat în 2004 de către Adrian Năstase s-au economisit şase miliarde de euro la bugetul de stat, pentru că vreau să ştiţi că banii pentru Bechtel sunt de la bugetul de stat. Nu sunt bani din fondurile europene sau din altă parte. Şase miliarde de euro s-au economisit de la bugetul de stat. (...) Iar pentru aceasta Adrian Năstase ar trebui să-şi ceară scuze românilor de şase miliarde de ori, pentru faptul că a încheiat un contract în detrimentul statului român şi acum este dovada supremă a acestui lucru"

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau... Ie-te câţi Boci, unul mai frumos ca altul, unul mai neperformant decât altul. În galeria marilor prim-miniştri ai României, domnul Boc va fi picătura care va umple paharul...

    RăspundețiȘtergere
  3. @baricada - "P" de la "pubelă", adică varianta 3 din chestionar, "am altă opinie" ?

    @Cristian Lisandru - Uite aşa se scrie istoria şi ai un loc asigurat în galeria primilor miniştri! Este în temă cu Pilula lu’ Lisandru de astăzi Emil Boc şi ratările sale monumentale :)
    Funny photo retouch-ul este o reluare a temei din unul mai vechi, un funny postcard pe care l-am printat format A5 la un laborator foto şi oferit colegilor la intrarea în noul an 2010 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ acuvio

    Nu, stimabile, nu mă înscrisesem încă la răspuns, pe platformele de worpress, dacă apeşi : şi apoi P apare un emoticon din acela care râde cu gura până la urechi... Acuma, că tot veni vorba de întrebări, răspunsul meu este... ca la şcoală, în propoziţie:
    "Dintre guvernele Emil Boc eu cred că cel mai “performant” a fost guvernul... Traian Băsescu!"
    (PS. Să-i fie ruşine lui Dinu Patriciu!)

    RăspundețiȘtergere
  5. @baricada - Înclin să vă dau dreptate :)
    Dar şi Guvernul Emil Boc II a fost foarte interesant şi eficient, 8 din cei 10 miniştri aveau câte 2 ministere iar premierul deţinea şi Ministerul Educaţiei :)
    PS Bănuiam că ar trebui să fie un emoticon, oricum nu ştiam care dintre ele.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?