Pagini

6 aug. 2013

Dan Şova şi Anca Boagiu caută Contractul original Bechtel

Dan Şova şi Anca Boagiu funny Contractul Bechtel

Dan-Coman Şova
Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine

CONTRACTUL BECHTEL

După ce ministrul Dan-Coman Şova a anunţat că desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat în 2003, nu s-a făcut pentru că nu s-a găsit varianta originală, ci doar copii, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, suspectată că ar fi ascuns documentul, a indicat locul acestuia, precizeazând, într-un comunicat, că documentul original se află la Serviciul Probleme Speciale, etajul 2, camera 58.

Anca Boagiu: “Şova trebuie să plece cât mai repede din Guvern, pe uşa din dos, pentru că demisia ar fi prea nobilă pentru el! Conform legii, contractul original Bechtel este la Serviciul Probleme Speciale, etaj 2, camera 58”

Dan-Coman Şova: “Eu am luat-o ca pe o glumă. Nu pot să răspund unei doamne cu aceleaşi cuvinte. Etajul 2, camera 58, Serviciul Probleme Speciale, este primul serviciu care a dat hârtie că nu se află la dânşii contractul original. Vreau să vă spun că dincolo de glumele care se pot face pe această temă, eu încerc să ridic un văl asupra unei mizerii de 10 ani şi, mă rog, probabil că există rezistenţa din sistem. Contractul original se va găsi până la urmă şi va fi publicat.”

“Mie îmi e foarte greu să râd la glumele doamnei Boagiu. Am luat în serios oferta dânsei de a ne ajuta la găsirea contractului şi am propus domnului Ghibu să-i facă o legitimaţie. Luni dimineaţă la ora 8 o aşteaptă la Ministerul Transporturilor să înceapă să-l caute”

2 comentarii:

  1. Daca tot e pusa pe lamuriri madam boa giu, poate ne spune cum de si-a cumparat un viloi la pretul unei garsoniere! Bineineteles ca DNA-ul nu s-a sesizat!

    http://www.antena3.ro/politica/romania-la-vot/pdl/reteaua-imobiliara-a-pdl-ului-de-mare-succes-anca-boagiu-si-a-cumparat-vila-cu-42-000-de-euro-170255.html

    Nu stiu de ce m-ar suprinde o astfel de stire! M-am obisnuit sa dispara probe din dosare , inregistrari! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. baselandia – De câte ori două persoane (politicieni) se întâlnesc pentru a folosi banii altuia (statul) rezultă practic o fraudă, se vinde ieftin şi se cumpără scump. Şi în situaţia semnalată de dumneavoastră, (aici pare mai simplu, nu s-au folosit “rubedenii”), dacă datele sunt reale, avem tot o înţelegere între două “persoane”, vânzătorul şi cumpărătorul, cu un plus de vinovăţie pentru cel ce trebuia să păzească averea statului. Din păcate tot ei îşi fac regulile, legile, ordonanţele, şi este posibil ca totul să fie legal, iar partea cu moralitatea la noi nu prea funcţionează :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?