Pagini

20 iun. 2013

Elena Udrea funny photo - Coabitare

Elena Udrea funny photo Coabitare

COABITARE

Traian Băsescu: “Cele care au avut o meserie, au avut o facultate făcută, au înţeles lumea, viaţa, au reuşit. Acum depinde fiecare unde fixează ştacheta ... În orice caz, eu cred că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României. Eu aş fi bucuros să susţin o femeie la funcţia de preşedinte sau premier.”

7 comentarii:

 1. trebuia sa-i mai retusezi tzatzele ( mai mari ) in plus putin paint la fata nu strica ( o are cam de cal ) dar e slabiciunea lui basescu se pare ... unu din cei mai devotati locotenenti !

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim – Aveţi dreptate, există o legătură enigmatică, pe care nici măcar dl. Mugur Ciuvică nu a reuşit să o descifreze :)

  Cristian Lisandru – Nu pot da un răspuns, dl Traian Băsescu afirmă că ar fi bucuros să susţină o femeie la funcţia de preşedinte sau premier. Poate a mai rămas şi câte ceva din achiziţiile domnului Răzvan Ungureanu pe la Palatul Victoria, astfel mult comentata “coabitare” preşedinte-premier, în viitor, ar fi mult mai plăcută :)

  RăspundețiȘtergere
 3. I se potriveste parasutei :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Adidasi – Ca întodeauna amuzant, după cum afirmă dl Traian Băsescu, au reuşit cele care au înţeles lumea, viaţa şi au ştiut unde să fixeze “ştacheta” :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Va roade pe voi ca aceasta femeie este una de succes. Crapati chiar.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Bre, Acuvio, asta are o tzatza mai mare si una si mai mare?
  sa fii iubit
  marcus
  PS Bine ai revenit! Pe unde te-ai preumblat?

  RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?