Pagini

5 aug. 2013

Relu Fenechiu funny - Un zugrav

Relu Fenechiu funny Un zugrav

Relu Fenechiu
Ministrul Transporturilor

UN ZUGRAV

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat, vineri 12 iulie 2013, de Judecatorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul ''Transformatorul'' ( pe scurt, Relu Fenechiu, este acuzat că ar fi cumpărat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit şi apoi le-ar fi vândut societăţii Electrica Moldova ) la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă calificată. În plus, Relu Fenechiu a mai primit o pedepasă de trei ani în care îi vor fi interzise anumite drepturi.
Deciziile instanţei supreme nu sunt definitive, putând fi atacate cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.
Prim-ministrul Victor-Viorel Ponta a preluat interimatul la conducerea Ministerului Transporturilor pentru următoarele 45 de zile.

Relu Fenechiu: “Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata.”

Un comentariu:

  1. Traian Băsescu: "Avem un ministru în funcţie condamnat zilele trecute. Deci, justiţia nu mai are frică de politicieni, ceea ce este foarte bine şi arată populaţiei că ceea ce scrie în Constituţie nu este vorbă goală, adică nimeni nu este mai presus de lege."

    Elena Udrea: “USL obţine încă o performanţă: a făcut din România singura ţară europeană în care un ministru a fost condamnat penal. Mulţumim, USL! Ce credeţi că ar mai putea urma?”

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?