Pagini

20 iul. 2013

Aducerea în România a domnului Omar Hayssam

Funny Traian Băsescu şi Omar Hayssam - Aducerea în România

Aducerea în România a domnului Omar Hayssam

Purtătorul de cuvânt al prşedintelui României, domnul Bogdan Oprea, face următoarea declarţie de presă:

„În dimineaţa zilei de 19 iulie a.c., a fost predat Poliţiei Române domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea instituţiilor statului român pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea de 20 de ani pentru acte de terorism în cazul celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak stabilită de instanţele româneşti este rezultatul unor activităţi complexe desfăşurate timp îndelungat de instituţiile de siguranţă naţională ale statului român.

Administraţia Prezidenţială înţelege interesul presei pentru acest subiect şi dorinţa de a cunoaşte detalii legate de operaţiunea de aducere în ţară a domnului Omar Hayssam, dar subliniază faptul că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice.

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, mulţumeşte instituţiilor şi ofiţerilor implicaţi în această amplă operaţiune, care, timp de mai bine de 5 ani, au urmărit cu tenacitate să-l aducă în ţară pe domnul Omar Hayssam pentru ispăşirea pedepsei.”.

Departamentul de Comunicare Publică
19 Iulie 2013

4 comentarii:

  1. Pescar cu talent, orice s-ar spune. Numai că... nu confirma, vorba dânsului. Cine gestionează aventurile de pe balta asta, serviciile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru – Am schimbat în grabă ultima intenţie, să pun şi eu botul la acest comunicat: “Aducerea în România a domnului Omar Hayssam” sau “pescuitul în ape tulburi”.
    Din nou o pâine bună pentru media, e vară, vacanţă parlamentară, vor toca subiectul, trecut, prezent şi viitor, tot la “pescuitul în ape tulburi” ajungem. Interesant, din start a fost subliniat faptul că “detalii suplimentare nu pot fi făcute publice”. Şi eu le spun nepoţilor, că nu au voie să deschidă o cutie oarecare, chiar dacă este goală, iar ei imediat numai în jurul acelei cutii dau târcoale.
    Probabil şi acest dosar va fi “secretizat pentru 50 ani”. Chiar speraţi să aflaţi cine este “Profesorul” ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Aducerea" s-a făcut pe una din navele pe care T.Băsescu le-a ţinut ascunse pentru situaţii de criză. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Matilda – Nu confirm! Posibil, poate este chiar nava cu care a plecat! Să aşteptăm şi declaraţiile domnului Omar Hayssam, doar nu a semnat şi el un contract de confidenţialitate :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?