Pagini

8 dec. 2012

Funny photos: Votaţi pe 9 decembrie? Votaţi ARD?

Funny photo Votaţi 9 decembrie
Funny photos: Votaţi pe 9 decembrie? (foto 1) Votaţi ARD? (foto 2)
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Sondaj IMAS: USL 60,5% / ARD 14,9% / PPDD 14,9% / UDMR 6,2% / PRM 2%

Sondaj CCSB: USL 59% / ARD 16% / PPDD 10% / UDMR 5% / PER 4% / PPMT 2%

Bancuri: Medicul efectuează vizita în salon şi se adresează primului pacient:
- Cum vă merge astăzi, domnule Blaga?
- Rău de tot, nu mai am poftă nici de ceea ce mi-aţi interzis dumneavoastră!

14 comentarii:

  1. Frumos montajul. Eu , carcotas ca de obicei :). Mana alba si ingrijita trebuia sa tina gamela iar mana cu unghii murdare e cea care e ademenita sa plaseze un vot :) Actiunea putea fi plasata la Roman :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Votam, pentru ca este bine pentru noi sa mergem la vot, desi.....tot cu inima indoita si fara sperante mergem.....

    RăspundețiȘtergere
  3. @baselandia – Mulţumesc. De noi depinde ca sondajele să devină realitate şi ARD să primească “metafora” din foto 2 :)

    @Adrian – O singură zi la patru ani, măcinaţi de treburile ţării pot părea şi ei neângrijiţi, neglijenţi faţă de propria persoană, şi cerşitul are regulile lui. Adevărul: asta am avut, asta am folosit, altă dată probabil aş fi fotografiat singur mâinile. Sper că aţi privit şi foto 2, “Votaţi ARD?” :)

    @bogdan – Mulţumesc. Mă bucur să te reântâlnesc. Votaţi pe 9 Decembrie? Votaţi ARD? :)

    @Rochii de club – Aşa este, comentam la postul anterior, ca în banc, la 10 secunde de la anunţarea rezultatelor, nu vom apuca niciun gât de bere şi ei vor uita deja de ce sunt aleşi în Parlamentul României.
    Cu toată rezerva din experienţa anterioară, argumentele unora mai dezamăgiţi decât mine, că votul ar fi inutil, o luptă pentru ciolan, înlocuim nişte hoţi cu alţi hoţi, voi merge la vot măcar să le fac pagubă (să anihileze votul meu trebuie să cumpere sau să fure unul în plus, deci costuri, riscuri, pagubă) încercând să-i sancţionez pe cei care m-au buzunărit, poate în viitor alţii nu vor mai face la fel. Măcar atât!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună de tot, fără rezerve... Exact aşa poate fi explicată ziua de mâine. Dar e bine să mergem la vot, totuşi, chiar dacă am mai făcut-o şi au fost destule dezamăgiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru – Unii nu votează din motive numai de ei ştiute, să sperăm însă că euforia sondajelor şi anumitor posturi de televiziune să nu se reflecte negativ în prezenţa la vot, să se creadă că pot face alţii treaba nostră cât stăm la căldurică şi ne cinstim anticipând victoria, ne-am mai culcat cu un preşedinte şi ne-am trezit cu altul.
    Să vedeţi dezamăgire după alegerile din 9 decembrie, totul a fost redus la eşti anti Traian Băsescu sau eşti pro Traian Băsescu, va fi Victor Ponta prim-ministru sau nu va fi Victor Ponta prim-ministru, nu-i mai pasă nimănui ce conţin buletinele de vot, cine este sub umbrela USL, PPDD, PDL.
    Şi pentru toate astea există un vinovat: Traian Băsescu :)

    Votaţi ARD? (foto 2) :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imagine mai mult decât sugestivă! Vom merge să votăm. TREBUIE să fim cât mai mulţi! Nu se poate să fim la nesfârşit călcaţi în picioare. Nu se va rezolva mare lucru, dar vom demonstra că nu ne-am speriat de lingăii veniţi cu biblia în chip de sperietoare, şi chiar şi atât, va fi totuşi încă un pas înainte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa votam! romania nu poate merge catre est catre rusia! viitorul este in mainile noastre! sa-l trimitem pe plagiator acasa si pe dormeo la somn

      Ștergere
    2. @zorilă

      Mi-e teama ca UE e URSS si azi nu-l putem trimite acasa decat pe betivul cretin.

      Ștergere
  7. Hihihi!!! Ca întotdeauna, excelent !
    Am votat. Pe ARD i-am ARS !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Aurora Georgescu – Mulţumesc. De ce, pentru ce, cu cine, ce aştept, am comentat anterior, cred că mă încadrez de data asta în curentul majoritar. Gata cu “aleşii”, acum aştept iarna cu sărbătorile :)

    @zorro – (întâmplător mai este un Zorro pe aici) Aşa este, România nu poate merge nici către est, nici să tot bată pasul pe loc. Pe această ofertă limitată intenţionat de actualii politicieni, trebuie totuşi să votăm, fiecare cu motivaţia sa, să visăm că susţinem un punct de reper al democraţiei, oricum ulterior, individual, putem rămâne ca de obicei cu buzele umflate :)

    @Aristotel Costel – După atâta energie irosită, din păcate nu am fost în stare să-l sancţionăm moral şi să-l trimitem acasă sau pe mare, Marea Liniştii :)

    @Matilda – Mulţumesc. Braila. Ploaie rece. Am votat. Cine ştie, poate vor învăţa totuşi ceva, prea repede ne-au readus senzaţiile din epoca Ceauşescu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. În mâna cui o să ajungă până la urmă cutia asta a milei improvizată.

    RăspundețiȘtergere
  10. @EIZap – După exit-poll va ajunge la USL, cei din ADR se vor mulţumi cu foto 2 :)

    Domnul Victor Ponta vorbea despre obţinerea unei majorităţi confortabile, să nu mai fie astfel şantajabil cum s-ar fi întâmplat cu prim-miniştrii guvernelor anterioare, Boc sau Ungureanu, ceva de genul “te susţin în continuare dacă…”. Am mai luat câte o poşetă-n cap când am spus că riscăm să transformăm ţara într-o imensă grădină de trandafiri roşii PSD sprijiniţi pe aracii galbeni PNL, dezechilibrul între forţele politice fiind produs de dl Traian Băsescu, parcă nici aşa nu e chiar bine, dacă USL o ia razna, argumentând “largul sprijin popular”, nu mai avem nici speranţa unei alte majorităţi timp de 4 ani :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?