Pagini

13 sept. 2012

Liviu Dragnea Daniel Morar funny photo - Sfântul Dragnea Inocentul şi Cuviosul Daniel Mărturisitorul

Funny photo Liviu Dragnea Daniel Morar
Liviu Dragnea şi Daniel Morar funny photo - Sfântul Dragnea Inocentul şi Cuviosul Daniel Mărturisitorul
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Nicolae Liviu Dragnea, secretar general al PSD. În rezoluţia de începere a urmăririi penale, procurorii au reţinut că „există indicii temeinice că, în calitate de secretar general al unui partid politic, Liviu Dragnea şi-a folosit influenţa şi autoritatea funcţiei în vederea obţinerii unui folos nepatrimonial pentru partid, respectiv a unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendumul din 29.07.2012, care să garanteze validarea acestuia“

Liviu Dragnea : „Dosarul ăsta de la DNA este un dosar sută la sută politic. În timpul acestei campanii pentru referendum nici eu nici colegii mei de campanie nu am facut nimic ilegal.“

Daniel Morar : „Ca urmare a referendumului din 29 iulie, au existat sesizări ale unor persoane fizice, ale unor ONG-uri, ale unor observatori, ale unor partide. Ca urmare a acestor sesizări, precum şi a celor apărute în mass-media, procurorii DNA şi procurorii Parchetului General s-au sesizat şi au format dosare penale. Primul pas a fost ridicarea listelor electorale.”

Bancuri: Un procuror şi un preot discută la o bere. Procurorul e de părere ca lumea s-a stricat:
-Uitaţi, avem din ce în ce mai mulţi răufăcători şi criminali!
-E doar o părere subiectivă! Probabil sunteţi influenţat de meseria care o aveţi. Uitaţi, eu întâlnesc în fiecare zi atâţia oameni cinstiţi. Şi mai gândiţi-vă că pe vremea lui Cain şi Abel 50% din populaţie erau răufăcători!

3 comentarii:

  1. La toate alegerile au fost şi vor fi în continuare diverse nereguli, fraude, de la influenţarea materială a votului la votul multiplu, trebuie să fie anchetate, aplicată legea pentru vinovaţi şi pe viitor corectată situaţia prin legi mai bune, organizare mai bună.
    PDL, la alegeri, are o organizare de partid foarte bună , aproape militară. Are reprezentanţi în fiecare secţie de votare. La fiecare oră, aceştia raportează la ”eşalonul superior” numărul celor care au votat şi dictează CNP-urile celor care au votat pe listele suplimentare. Funcţionează în trepte şi totul se centralizează. Sunt primii care ştiu cât a fost prezenţa la vot şi prin “find duplicate contents” dacă există un acelaşi CNP pe mai multe liste suplimentare (nu ştiu dacă pot verifica situaţia în care cineva votează pe lista permanentă şi o singură dată pe o listă suplimentară la altă secţie).
    La referendum au fost mult mai puţini bani, nu se compară cu cei folosiţi la locale, parlamentare sau prezidenţiale, PDL a boicotat, practic votanţii lor teribilişti nu au fost expuşi şi cu sistemul pomenit, nu a avut multe reclamaţii de făcut la finalul votării, probabil fraudele sunt mult mai mici decât altă dată, iar ceea ce s-a votat multiplu se anihilează prin cei care au fost împiedicaţi prin diverse metode să voteze.
    Amuzant este că imediat după declaraţia domnului Philip Gordon, bănuim sursa, pentru a pune în acord declaraţia cu terenul, procurorii doamnei Laura Codruţa Kovesi au dat năvală prin sate să verifice reclamaţiile fluturând cătuşele şi biblia, o formă de tortură psihică acceptată legal. Ulterior, Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, fost coordonator al campaniei pentru referendum din partea PSD, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA. Trebuie pus sub semnul întebrării numărul celor 7.403.836 voturi, acreditată ideea că sunt obţinute prin fraudă şi prin târârea oamenilor la vot :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Deosebit. "Sfântul" şi "Cuviosul" - s-ar putea face un film. Rămâne să ne hotărâm dacă va fi un thriller politic, o comedie politică sau un horror. Tot politic. Zi bună, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru – Să nu iasă o telenovelă. Se spune că scriptul primului episod a fost realizat într-un garaj de un mare scenarist. În rest, numai nume mari, regizor, asistent, operator, lumini, coloana sonoră plus o distribuţie promisă cu actori de excepţie şi o impresionantă figuraţie de milioane :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?