Pagini

26 apr. 2012

Silviu Prigoană campanie cu plici şi tomberon funny photo retouch

Funny photo Silviu Prigoană cu Plici şi Tomberon
Silviu Prigoană campanie cu plici şi tomberon – funny photo retouch
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Echipa coordonată de strategul politic Tal Silberstein lucrează pentru Silviu Prigoană, candidatul PDL la primăria Capitalei, luând în calcul între coordonatele de imagine pliciul şi conceptul de curăţenie (tomberonul).
Au fost mobilizate posturile de televiziune Etno Tv şi Taraf Tv iar actorul Alexandru Pop, cunoscut ca "Văru' Săndel" i-a compus un imn de campanie candidatului Silviu Prigoană care urmează să fie difuzat odată ce va fi dat startul oficial, cu refrenul: "Silviu Prigoană este primarul tău / Noi ştim că poate face de toate / Şi nu renunţă atunci când e greu".

Bancuri: O muscă zbura în cautare de hrană. Brusc, se simte blocată în ceva. Priveşte speriată în jur dar niciun fir de pânză de păianjen. Se mai zbate dar tot se simţea blocată şi nu mai putea să zboare. Deodată înţelege situaţia:
- Nenorocitul de păianjen, şi-a băgat wireless!

3 comentarii:

  1. Un om hotărât, nu? Din toate punctele de vedere...
    "Glasul roţilor de tomberon" - am putea spune. Şi pliciul aferent...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Am observat o fotografie mult folosită pe diverse site-uri a domnului Silviu Prigoană cu tomberon, joben şi un gramofon. De dragul exerciţiului am eliminat jobenul şi gramofonul adăugând la schimb pliciul. Lăsând la o parte refrenul imnului, personal îl consider penibil, cine ştie poate sună bine, şi din funny photo retouch se constată că decizia echipei de campanie de a nu lăsa adversarii “să pună sare pe rană” poate duce la situaţia ca dl Siviu Prigoană să câştige prin aceste două mari elemente: pliciul şi tombeonul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tara arde si Prigoana cara tomberonu, pnibil.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?