Pagini

30 mar. 2015

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu Inimă zburdalnică

Călin Popescu Tăriceanu inimă zburdalnică Funny photo


Traian Băsescu: „Rugămintea mea la Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu Inimă zburdalnică este să citească Constituţia ca să nu se mai facă de râs atunci când planifică programul dat de Voiculescu. Voiculescu este apăsat acum de plafonul puşcăriei, nu judecă normal, dar el e în libertate, aşa că ar trebui să judece după Constituţie” (08 09 2014)

Traian Băsescu: „Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu a făcut astăzi, în cazul Şova, un grav abuz în serviciu, încălcând Constituţia României şi decizii anterioare ale Curţii Constituţionale. Această slugă a lui Victor Viorel Ponta trebuie să ajungă urgent în faţa justiţiei.” (25 03 2015)

2 comentarii:

  1. Ce tupeu pe Bas, sa-l acuze pe Calin ca respecta legea care a fost promulgata de el in 2006 si in 2013 cand s-a modificat si republicat! Deci el a promulgat de doua ori ceva neconstitutional si e suparat ca cineva chiar se ghideaza dupa ce-a promulgat el !? Bengos :) https://www.senat.ro/pagini/statutul/Statutul_Sen_Dep.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agitaţie mare pentru Dan Şova, noul PDL clocoteşte, iar ne luptăm cu corupţia, care-i primul în luptă, nimic nu mai contează, Traian Băsescu se strecoară şi el cum poate, Klaus Iohannis face pe acest subiect clasicele declaraţii pe placul susţinătorilor, ambasadele ne sfătuiesc de bine, media, internet, hai în stradă, jos Ponta! :)

      Ștergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?