Pagini

22 ian. 2015

Ghinion! Preşedintele României Klaus Iohannis a câştigat procesul cu ANI

Klaus Iohannis Ghinion

Comunicat de presă
21 ianuarie 2015

Ref.: Preşedintele României a câştigat procesul cu ANI
Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cazul procesului dintre Domnia Sa şi Agenţia Naţională de Integritate şi salută decizia instanţei supreme. Astfel este confirmată soluţia Curţii de Apel Alba-Iulia din septembrie 2013.

Preşedintele a fost convins, încă de la început, că nu s-a aflat într-o situaţie de incompatibilitate şi, de aceea, nu a recurs la niciun fel de excepţie care ar fi fost de natură să amâne această pronunţare.

Domnul Preşedinte Klaus Iohannis îşi afirmă încrederea în profesionalismul şi independenţa sistemului judiciar şi recomandă tuturor oamenilor politici să răspundă cu promptitudine oricăror solicitări din partea Justiţiei.

Departamentul de Comunicare Publică
21 Ianuarie 2015

2 comentarii:

  1. Ce coincidenta! SI base are incredere in independenta si profesionalismul justitiei! Dovada? Tocma' a scapat de dosar .... ca flota a vandut-o demult! :D Curat ghinion!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghinion! O soluţie practică, potrivită aşteptărilor dar va rămâne probabil o soluţie comentabilă datorită dimensiunii componentei politice, trebuia tranşată situaţia de incompatibilitate a domnului Klaus Iohannis înainte de a fi candidat la funcţia de preşedinte, nu după ce a primit mirul doamnei Victoria Nuland şi i-a crescut barba ca la vlădici aşteptând cu încredere hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie :)

      Ștergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?