Pagini

3 oct. 2013

Poteră pentru ultimul mogul - Funny pictures cu Traian Băsescu şi Dan Voiculescu

Poteră pentru ultimul mogul - Funny pictures cu Traian Băsescu şi Dan Voiculescu

POTERĂ PENTRU ULTIMUL MOGUL

Traian Băsescu: “Dar dacă noi propagăm această idee, cum să ne creadă cei din afară că Justiţia din România e independentă? Vedeam un inculpat care pe propria-i televiziune striga prin clipuri: Domnule Băsescu, ia mâna de pe Justiţie! Şi el este un infractor, dar răspândeşte prin televiziuni în mass-media ideea că Justiţia ţării e subordonată unui om. Şi cum să ne creadă atunci cei din afara noastră, chiar publicul românesc, că instituţiile statului legate de Justiţie funcţionează?”

4 comentarii:

  1. Asa e, hotul striga "Hotii!" ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian – Avem mare noroc, ce ne-am fi făcut dacă nu am fi avut un asemenea sheriff de aproape 10 ani, la ce cote ar fi ajuns jaful, hoţia, corupţia? Potera trimisă după ultimul mogul şi-a îndeplinit misiunea. În această situaţie, vinovat sau nevinovat, cu probe sau fără probe, cu mesaje directe sau telepatice pentru justiţie, i-am sugerat anterior domnului Dan Voiculescu comanda: Computer! Terra 2015! Via Staţiunea Stelară Parlamentul European! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îl ciuruieşte, nu-l ciuruieşte? Mai bine i-am ciurui noi pe toţi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Lisandru - Potera trimisă după ultimul mogul şi-a îndeplinit misiunea, sheriff-ul este mulţumit, infractorul a fost prins şi condamnat la 5 ani de închisoare. Toţi spectatorii sunt cu ochii în lacrimi. Se plânge de bucurie sau din compasiune pentru soarta ultimului mogul. Sau pentru Justiţie :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?