Pagini

1 oct. 2013

Clişee funny – Mesaj pentru Crin Antonescu

Clişee funny – Mesaj pentru Crin Antonescu

4 comentarii:

  1. As spune ca somnul e practicat de "aproape" toata lumea. Desi... mi-e teama sa generalizez.
    Faptul ca securistii prosti l-au atacat pe Porumbacu Cacarau cu un astfel de argument arata tocmai disperarea in care au ajuns aceste jeguri proaste.

    Pe de alta parte, viciosul fumător, bețiv și labagiu de navă lungă are o serie de puncte slabe mai greu de identificat toate la un singur purtător de chelie și... privire șpanchi. Și aș face referire în primul rând la caracterul lui de căcat.

    Așadar... glumitele astea "de salon" nu-mi provoaca nici macar un căscat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristotel Costel – Doamna Roxana Iordache, eticheta această asociere, somn şi Crin Antonescu, drept un clişeu: “Asta cu somnul e o idioţenie, de fapt, are deficit de somn şi se vede pe faţa lui, doar tâmpiţii bagă clişeul”. A evitat elegant aluzia la “somnul politic” pe care o mai fac uneori şi susţinătorii. Eu am preluat sugestia exersând pe aceste glumiţe: “Clişee funny” :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îi va apărea mesajul într-un vis, evident:))))) Până la urmă, avem de-a face - de foarte multe vreme - cu năstruşnice vise politice prelungite aiuritor, indiferent de culoarea politică, transmise sub formă de coşmaruri către "masa de manevră" zgribulită pe sub pături...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Lisandru – Superb, îi va apărea mesajul într-un vis, evident :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?