Pagini

17 sept. 2013

Frumoasa Crin Antonescu din Alianţa Fermecată se trezeşte

Frumoasa Crin Antonescu din Alianţa Fermecată se trezeşte

CRIN ANTONESCU SE TREZEŞTE

Crin Antonescu: “Dacă eu în 2014 sunt în situaţia unui fel de obiect, de păpuşă , pe care dacă vrea îl pune PSD, daca nu, nu, atunci nici nu mai candidez. Dacă aş fi în 2014 în situaţia să depind de bunavoinţa PSD sau a cuiva din PNL nu mai candidez. Preşedinţia României e decisă de cetăţeni”

Victor Ponta: “Am constatat şi eu că domnul Antonescu în ultimul timp e foarte critic, foarte ironic. Cred că până la urmă el greşeşte. Cred că a vorbit în principal pentru presă. Dacă avem ceva să ne spunem, să ne spunem în şedinţele noastre interne şi să ieşim în public cu o decizie. Eu nu cred că se pregăteşte de campania electorală. Să te pregăteşti de campanie electorală spunând că nu vrei sprijinul PSD, nu mi se pare cea mai înţeleaptă strategie. Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa . Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţinem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate”

4 comentarii:

  1. Dar sărutul salvator? Cine i-a dat sărutul salvator? Sau cine l-a scuturat şi l-a trezit din "somnul cel de moarte"(politică)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru – Se pare că dl Crin Antonescu s-a trezit singur, fără sărutul salvator, murmurând confuz după somnul lung: “Victore…”. Cine ştie, or fi şi declaraţiile o formă subtilă de renegociere în cadrul “Alianţei Fermecate”. Bonus ameţirea adversarilor care sărbătoresc evenimentul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lungi pauzele .... da' atunci cand revii ... e in forta si mereu inspirat!

    RăspundețiȘtergere
  4. baselandia – Mda, sunt binevenite pauzele lungi şi dese… :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?