Pagini

30 sept. 2013

Daniel Barbu funny – Ali Baba protejează patrimoniul Roşia Montană

Daniel Barbu funny – Ali Baba protejează patrimoniul Roşia Montană

Daniel Constantin Barbu
Ministrul Culturii

PATRIMONIUL ROŞIA MONTANĂ

Daniel Barbu: “Potrivit acordului, compania se angajează să investească o sută de milioane de dolari, din care 30 de milioane de dolari în proiecte arheologice sau patrimoniale ce vor fi convenite împreună cu ministerul, în alte părţi decât Roşia Montană, şi 70 de milioane de dolari în situ la Roşia Montană
“Dacă mâine pleacă această companie - oricare alta, nu mă interesează compania în mod special - dacă pleacă cei care au investit până acum, ne rămâne din punct de vedere al patrimoniului o sarcină financiară în braţe enormă. De aceea am spus că până în 2001 nu ştiam nimic, nu ne păsa. Nu avea nimeni grija patrimoniului de la Roşia Montană. Acum avem în braţe un număr de case - 41 - şi aceste galerii, pe care dacă nu le face cine investeşte acum, va trebui să le facem noi şi va costa”

3 comentarii:

  1. Danie Barbu ... o mare deziluzie ... personala!

    RăspundețiȘtergere
  2. baselandia – Dl Daniel Barbu deapănă o frumoasă poveste la audierile din Comisia specială pentru Roşia Montană. Ali Baba a aflat formula magică şi va lua din aurul hoţilor, nu pentru sine, pentru conservarea patrimoniului :)

    PS Controversatul proiect RMGC va primi probabil undă verde la un moment dat. Se discută detaliile şi se afirmă de cei responsabili că îndeplineşte toate condiţiile cerute, tehnice, economice, sociale, de mediu, de patrimoniu, etc. Totul se simplifică, nu va rămâne aurul în munte iar noi să plătim daune care nu pot fi recuperate de la cei ce au iniţiat, semnat sau ridicat mâna pentru un contract încă secret.

    RăspundețiȘtergere
  3. fara alte cuvinte ...
    http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/diverse/aurel-santimbrean

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?