Pagini

13 aug. 2013

Funny – Victor-Viorel Ponta – Prim-ministru

Funny Victor Ponta Prim ministru

Victor-Viorel Ponta
Prim-ministru

PRIM-MINISTRU

Victor Ponta: “Nu sunt obsedat de domnul Băsescu, dar sunt extrem de hotărât să construiesc un alt model politic, nu vreau să vorbim doar despre trecut şi cât de greu a fost, vreau să vorbim despre viitor. Acolo unde el preferă confruntarea, eu cred că dialogul e soluţia, acolo unde el caută duşmani eu caut partener. Eu cred în uriaşele beneficii ale solidarităţii, dacă el crede că e câştigatorul răzbaoielor, eu vreau să fiu cel care construieşte pacea. Dacă el crede că oare adversarii săi sunt corupţi, eu cred că toţi corupţii sunt răi. Liderul trebuie să unească, nu să dezbine, să colaboreze, nu să excludă. Sunt convins că acest model e mult mai dificil dar vă cer sprijinul de a construi România în această direcţie.”

3 comentarii:

  1. Politrucii romani sunt o adunatura de prosti propulsati pe sistemul pile, cunostinte si relatii. Ceea ce este cu adevarat special in cazul Romaniei este extinderea sindromului PCR si la nivelul specialistilor/tehnocratilor si... consilierilor.

    Sa fim seriosi, boc era un prostutel, o trompeta de partid, sclavul de buzunar al lui basescu... si nimic mai mult.

    Problema nu e neaparat prostia politrucilor ci marsavia lor, iar "de dreapta" a demonstrat o marlanie securista de neimaginat.

    Faptul ca astia continua implementarea experimentelor neoliberale din simplul motiv ca-s prosti si manipulabili de catre jagardelele securise din bnr e incomparabil cu ceea ce au facut marlanii "de dreapta".

    Sa nu uiti ca aia s-au jucat cu oi pe dealuri tot anul 2009, in timp ce economia se prabusea la propriu. Dupa ce au furat alegerile si au santajat prosti pentru alcatuirea unei noi majoritati parlamentare, au taiat in stil securist si au furat in stil mafiot.

    Comunistii lui ponta stiu prea bine ca structurile basisto-securiste incep iar valurile europene, bnr manipuleaza iar cursul etc ... la primul zvon legat de suspendarea securistului statului.

    Din perspectiva lor, singura solutie e sa-l lase pe cretin cu cretinismele lui pana expira.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristotel Costel – Tot ce spuneţi este adevărat, mulţi au condamnat comportamentul guvernanţilor şi situaţia din 2009 pentru a se asigura un al doilea mandat la Cotroceni domnului Traian Băsescu. Dar … aşa se scrie istoria. Rătăcim 40 ani

    Şi eu sunt resemnat în comoditatea democraţiei, “mult a fost puţin a mai rămas” mai mult nu am ce face, centură cu dinamită nu-mi pun. Am votat împotriva domnului Traian Băsescu la două alegeri a câte două tururi şi două referendumuri. Scorul 6-0 pentru el! O nouă suspendare acum, ar creşte scorul la 7-0!
    O formă de satisfacţie pentru mine, ar fi o nouă suspendare pe final de mandat, (în condiţiile avizării CCR dacă ne mai oferă această şansă dl Traian Băsescu încălcând Constituţia), iar referendumul de demitere ce ar urma, să se desfăşoare simultan cu alegerile prezidenţiale din 2014. O demitere interesantă prin urmări :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?