Pagini

1 iul. 2013

Vasile Blaga funny photo - Copiii spun lucruri trasnite

Vasile Blaga funny photo Copiii spun lucruri trasnite

COPIII SPUN LUCRURI TRĂSNITE

Vasile Blaga: “Am dorit să împărtăşim din experienţa vastă a Partidului Comunist Chinez, care îmi dau seama că este într-o permanentă reconstrucţie. Incredibil, dar colegii noştri chinezi, practic, şi asta mă bucură, împărtăşesc aceleaşi valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizaţiilor, cât şi a modului în care te raportezi la cetăţean”

4 comentarii:

  1. Vasile Blaga: “Interviul din China a avut o parte, o exprimare nefericită şi s-au produs anumite controverse, dar aş vrea să spun că am citit cu atenţie intervenţiile celor de bună credinţă. Pe de altă parte, un lucru este foarte clar şi, pentru a înlătura orice speculaţie, declar încă o dată că PDL este profund ataşat valorilor europene şi a demonstrat acest lucru pe parcursul anului trecut apărând statul de drept, drumul nostru euroatlantic. Deci nu există nicio problemă din acest punct de vedere”

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho, şi nu se plictisesc niciodată. Numai plictiseala noastră este din ce în ce mai mare. Bine de tot, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma asteptam sa vad o gaura de uzura in talpa copilului :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristia Lisandru – “Interviul din China a avut o parte, o exprimare nefericită şi s-au produs anumite controverse …
    Există acest contrast, amuzant, la dl Vasile Blaga, între mina serioasă, şi hai să fim indulgenţi, lipsa frecventă de concentrare în apariţiile publice :)

    Adrian – La cap, urma unei trepanaţii, acolo e buba. Nu ştiu cât de lungă o fi lista de aşteptare la neurochirurgie SUU Elias :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?