Pagini

7 iul. 2013

Traian Băsescu funny photo - Rezultatele Recensământului

Traian Băsescu funny photo Recensământ

REZULTATELE RECENSĂMÂNTULUI

Institutul Naţional de Statistică a publicat rezultatele finale ale recensământului din 2011 din care reiese că populaţia stabilă a Romaniei era de 20.121.641 persoane. Ulterior, reprezentanţii INS au precizat că din această populaţie, 16.269.839 persoane aveau vârste de cel puţin 18 ani.

Victor Ponta: "Am văzut şi eu datele finale ale recensământului, mai bine mai târziu decât niciodată. Am fost peste 50% în 29 iulie care am dat lovitura de stat, cum ar spune unii rămaşi în urmă, dar nu ne mai foloseşte prea mult acum"

Traian Băsescu: "Dacă a făcut această afirmaţie, atunci arată că a rămas acelaşi om lipsit de responsabilitate în ceea ce spune. Recensământul face o situaţie a populaţiei care locuieşte în România, nu a celor milioane de majori care sunt în afara frontierelor"

Întrucât au fost reluate controversele asupra cvorumului de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, vă propun să refaceţi propriile liste electorale permanente, numărând persoanele cu drept de vot, marcate în funny photo retouch prin bilele negre aflate la intersecţia liniilor de interes. A fost sau nu a fost cvorum ?

2 comentarii:

  1. Oricum este vorba despre o alba-neagra continuă, în timp ce şi unii şi alţii (nu contează cuibul de partid în care ajung tot felul de politicieni migratori) strâng bani albi pentru zile negre. Noi ne-am albit de atâtea dezamăgiri, ei devin din ce în ce mai negri în cerul gurii...
    Şi tot aşa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru – Un reload, am mai folosit această “iluzie optică” şi în alt funny photo retouch, dar cred că se potriveşte situaţiei actuale, generată de referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 2012, fiecare numără după metoda proprie, a fost cvorum/nu a fost cvorum, este Traian Băsescu legitim/ilegitim la Cotroceni, “o alba-neagra continuă” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?