Pagini

9 iul. 2013

Analiza istorico-arhitecturală - Blog

Analiza istorico arhitecturală
ANALIZA ISTORICO-ARHITECTURALĂ

Adrian Crăciunescu: “Un blog non-comercial. Am pornit dintr-un motiv dar am continuat din altul: să furnizez şi eu informaţii în măsura în care, în momentul în care am nevoie, pot să mă bucur de informaţiile publicate de alţii. Deşi blogul este oarecum specializat, există riscul ca, din când în când, să mai scap şi nişte păreri ce ţin de convingerile mele politice.”
Nu vă speriaţi de banner, o simplă invitaţie pentru a vizita Analiza istorico-arhitecturală

Adrian Crăciunescu: “Nişte băieţi m-au rugat să le fac o fotografie. Am făcut acest blog în scopul ăsta. Anume să le pun imaginea la dispoziţie …”
De la prima intenţie a ajuns tot la prima dragoste şi pe al doilea blog administrat, Pozedecat - fotografii cum au căzut.

3 comentarii:

  1. Multumesc pentru promovare! Inca nu m-am dumirit daca in imaginea asta simbolica eu as fi casa sau sunt excavatorul :)) La "pozeDECAT" mai scap, in loc de pareri politice, cate un peisaj-doua sau vreun animal ori insecta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian – Promovarea prin acest blog ... zero. Dacă vorbim de promovare situaţia este de fapt inversă.
    Miniatura paginii am considerat-o potrivită pentru blogul Analiza istorico-arhitecturală , imaginea unei triste realitatăţi pe care aţi prezentat-o în multe postări. Dacă o interpretaţi ca o metaforă, simboluri, probabil mulţi v-ar vedea conducând excavatorul, sigur aţi şti unde să vă opriţi.
    La Pozedecat am fost tentat să comentez în postare, că “oricum le-aţi monta, tot mitralieră iese” :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E adevarat! :)) Mi se reproseaza ca nu fac fotografii "de familie" decat daca exista vreun fundal arhitectural sau urbanistic de fundal care sa ma faca sa scot camera :))

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?