Pagini

27 iul. 2013

Theodor Paleologu şi Cristian Preda - Unificarea Dreptei

Funny Theodor Paleologu şi Cristian Preda – Unificarea Dreptei

UNIFICAREA DREPTEI

Theodor Paleologu: “Dacă oamenii ar avea mai mult scaun la cap s-ar face uşor. Dar nu e cazul, oamenii sunt iraţionali, mai cu seamă când intră într-o logică de confruntare, de competiţie. Vă daţi seama că acum competiţia va fi care pe care adică Mişcarea Populară sau PDL care va depăşi pe celălalt la alegerile europene. Asta propunem noi electoratului de dreapta? E de râsul curcilor!“

Cristian Preda: Rezon!

5 comentarii:

  1. Theodor Paleologu: “Într-o logică sănătoasă, trebuie să ne unim împotriva Guvernului USL, să avem o listă comună la alegerile europene, dar e clar, pe zi ce trece e mai clar, că Vasile Blaga nu e în stare să unifice, că este un factor de diviziune. Dacă Eugen Tomac este preşedintele noului partid Mişcarea Populară este graţie atitudinii avute la Congresul din urmă, atitudine confirmată în lunile care au urmat, această excludere, marginalizare cu înjurături, în stil românesc, bădărănesc, mitocănesc, a tuturor celor care nu l-au susţinut pe Vasile Blaga. Aşa că este rezultatul unei atitudini sinucigaşe, după părerea mea.”

    Cristian Preda: “Mă tentează, evident, un parcurs politic în continuare. Îmi este greu să evaluez în acest moment. Eu cred foarte mult în nevoia de unitate a dreptei. Aici, marele obstacol în calea unei unificări a dreptei poartă un nume. El se numeşte Vasile Blaga. El este cel care spune „nu avem nevoie de asta” şi priveşte foarte dispreţuitor orice tentativă de a consolida PDL cu forţe care sunt evident mai mici decât PDL. Ştiu în PDL oameni care văd altfel lucrurile. Este posibil ca nevoia asta de unificare să nu fie resimţită decât după alegerile europene. E scenariul pe care mulţi îl acreditează în acest moment.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Să se unifice, monşer, într-o logică sănătoasă (vorba lu' musiu), da' s-o ştim şi noi. Totuşi, înţeleg din privirea lui Cristian Preda că ştie mai multe, da' nu spune...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian Lisandru – “Cum îţi spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea... Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... Şi cât p-aţi, neicusorule, să nu m-aleg...” :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent, monser!
    Parol!

    RăspundețiȘtergere
  5. baselandia – Mulţumesc. Au dreptate domnii Theodor Paleologu şi Cristian Preda în privinţa necesităţii “unificării dreptei” şi a ”listelor comune”. Spuneam anterior, că nu este adevărat că “se bat calicii pe ceaunul gol”, în ceaun sunt probabil 10-15 procente reziduale ale domnului Traian Băsescu pe care din păcate pentru ei, acesta vrea să le folosească cu dedicaţie. Se aproprie alegerile europarlamentare şi pe această contracţie a dreptei, derutând în plus electoratul propriu prin două partide “băsescianiste” care luptă între ele la baionetă… “eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!”
    În privinţa vinovatului, ei îl indică pe Vasile Blaga, eu “am idei puţine, dar fixe”, îl indic în continuare pe dl Traian Băsescu care din motive personale, să nu sune urât meschine, a distrus echilibrul politic transformând ţara într-o imensă grădină de trandafiri roşii crescuţi pe aracii galbeni liberali :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?