Pagini

24 iul. 2013

Mulţi nu vor mai dormi liniştiţi – Funny photo Traian Băsescu

Funny Traian Băsescu Neliniştit

Mulţi nu vor mai dormi liniştiţi

Iulian Chifu: "Un stat serios îşi aduce acasă pe toţi condamnaţii fugiţi... ca să închidem şi tema Omar Hayssam. Mulţi nu vor mai dormi liniştiţi..."

5 comentarii:

  1. Traian Băsescu: “Vreau să felicit instituţiile implicate în efort, în aceşti 5 ani, că sunt singurele care nu vorbesc şi nu fac declaraţii publice. Aceasta despre problema Omar Hayssam. Din acest moment, în problema Omar Hayssam, am conştiinţa împăcată că s-a făcut tot ce a trebuit pentru ca justiţia să fie îndeplinită. Sigur, Omar Hayssam este o problemă - politică, economică şi o problemă penală, mai ales. Este, din acest moment, sarcina justiţiei să afle tot ce este de aflat. Din punct de vedere al preşedintelui, consider misiunea încheiată. Am văzut sintezele pentru ziua de astăzi. Presa şi cu siguranţă şi cetăţenii au foarte multe întrebări legate de relaţiile lui politice din perioada când a fost în ţară, legate de cum a dobândit averea, legate de cum a finanţat partide, legate de cum a făcut trafic de ţigări şi de alcool, fără să fie depistat, eventual, legate de cum a făcut trafic de armament, dacă a făcut şi asta, dar acestea, din acest moment, sunt problemele procurorilor şi judecătorilor. Îi dau dreptate consilierului meu Iulian Chifu că probabil sunt destui care sunt neliniştiţi şi având în vedere vârsta lui Omar Hayssam şi faptul că deja are trei condamnări, una de 20 de ani, una de 16 ani şi una de doi ani, nu cred că la cumularea pedepselor va rămâne numai cu 20 de ani. Nu cred, dacă mă uit la ce s-a întâmplat la Gigi Becali. Şi atunci, având în vedere vârsta lui, poate că e mai bine să coopereze cu instituţiile statului român, cu justiţia română pentru că 25 de ani sunt mulţi şi când ai vârsta înaintată sunt chiar mult prea mulţi. Cam asta despre subiectul Omar Hayssam.”

    RăspundețiȘtergere
  2. E, vor dormi oarecum neliniştiţi - pentru că au mai dormit aşa şi nu li s-a întâmplat nimic. Ba chiar au visat frumos,pot să pariez pe asta. Din punctul meu de vedere, nu sunt decât vorbe mari. Chiar aş vrea să trăim momentele fericite în care vor apărea şi rezultatele acestei "afaceri".
    Până atunci, toate cele bune, Acuvio! Şi spor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian Lisandru – “Mulţi nu vor mai dormi liniştiţi” a fost mesajul transmis de la Cotroceni, doar pentru a ne muta privirea, insistentă şi deranjantă, spre alte personaje, mesaj întărit ulterior de lansarea unei fotografii a domnului Traian Băsescu, calm, destins spre nepăsător, ţinând în braţe o pisică încă vie.
    De acord, am mai spus anterior, şanse mari să fie aşa, că “vom afla ce şi cum”, dosarele sunt secretizate, iar dl Omar Hayssam va “coopera cu instituţiile statului roman, cu justiţia română”, aşa cum i se recomandă.
    Acarii Păun nu vor dormi liniştiţi, pot fi aruncaţi în arenă alături de Omar Hayssam iar publicul s-a dezmorţit şi cere sânge :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Amice, vreau sa-ti propun ceva legat de intentia mea de a publica o carte. Daca esti de acord, te rog frumos, scrie-mi pe adresa de e-mail un numar de mobil pe care te pot contacta.
    Cu prietenie
    sa fii iubit
    marcus

    RăspundețiȘtergere
  5. Marcus64 – Din fericire nu am telefon. Vă doresc succes în acest proiect, personal nu văd cu ce v-aş fi de folos în publicarea cărţii dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?