Pagini

26 iul. 2013

Mihai Stoica - Răspunsul lui Meme

Funny Mihai Stoica Răspunsul lui Meme

Răspunsul lui Meme

„Ştii că n-ai acreditare la acţiunile Stelei, te strecori fără aprobare pe stadion, 10 minute te roagă poliţia şi oficialii să pleci, iar tu provoci scandal şi după aia apari cu declaraţii despre molestari şi busculări închipuite...se ajunge prea departe.

Îmi reproşez faptul că mi-am pierdut controlul şi am vorbit golăneşte cu cameramanul. Am cedat nervos şi n-am nicio scuză. Restul sunt invenţii şi inovaţii.

Jignirile care-mi sunt aduse zilnic la sport.ro, minciunile pe care postul acesta le lansează pe piaţă în colaborare cu prosport, încăpăţânarea cu care acest trust nesocoteşte dispoziţiile noastre, toate acestea au concurat la inflamarea spiritelor. E doar o prezentare succintă a contextului. Scuze, repet, NU AM.

Le promit suporterilor Stelei că, indiferent de provocarile care vor aparea ulterior, îmi voi cenzura reacţiile. Aşa cum am promis că nu voi mai ironiza niciodată o grupare rivală, aşa voi face şi de acum încolo cu jurnaliştii care se vor comporta cu mine aşa cum au făcut-o până acum. Adică mizerabil. Din partea mea va fi doar IGNORE.

În rest, rămâne cum am stabilit: GRUPE CHAMPIONS LEAGUE şi TITLUL 25 !!!

P.S. Bandajul pe care şi l-a aplicat domnişoara a venit set cu pansamentul ziaristului care susţinea ca a fost împuşcat în Irak, dar căruia i se scurgea ketchup de sub bandaj. Poate era ketchup picant şi suferea...”

7 comentarii:

  1. Si totusi, ce e de facut dupa ce inviti "romanii" la plimbare daca nu se dau dusi? Ar mai fi monkey meme arogant si violent daca "romanii" n-ar fi niste nesimtiti iremediabili?

    Comportamentul lui e reactiv si adaptat la conditiile de lucru. Nu face decat sa pluseze un level in jos fata de "echipa" adversa si deranjeaza pentru ca ii reuseste. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristotel Costel – Total întâmplător am ajuns în această zonă, nu ştiu mai nimic despre fotbal, fotbalişti, culise. Cu limbajul şi comportamentul m-am obişnuit, pe stradă sau pe sticlă. Am pomenit la deschidera blogului această realitate a vieţii noastre zi cu zi, într-o postare scurtă - Înjurături - unde exemplul folosit susţine punctual dumneavoastră de vedere, “comportamentul lui e reactiv şi adaptat la condiţiile de lucru”, extins la alte categorii sociale :)

    Am postat integral “Răspunsul lui Meme” lansat pe facebook, şi imaginea acestui text, găsit după ce am aflat despre subiectul respectiv printr-un blog, şi ulterior mă furnica tastatura: Să-l dreseze Contele pe Meme :)

    RăspundețiȘtergere
  3. În faţa acestei imagini orice comentariu devine redundant. Nu pot decât să te felicit, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Lisandru – Mulţumesc. Funny photo retouch-ul este un banal cloning în photoshop, se clonează orice orătanie la un personaj dacă găseşti imaginile potrivite.
    La “Răspunsul lui Meme” ce să mai adaug, poate succesul, banii, notorietatea îţi accentuează comportamentul înscris în gene pe care ne străduim să-l modificăm de la naştere prin instrucţie şi educaţie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Neagu Djuvara e defecat genetic. Romanii sufera pur si simplu din cauza dormitoarelor ceausiste si colhozurilor unde au fost amestecate clasele sociale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aristotel Costel – Am pornit de la “Meme”, ”înjurături” şi ajungem la “defectul genetic”.
    Omul este un prădător, faţă de celelalte specii şi semenii lui, o brută, are acest comportament dăltuit în gene. Atenuăm expresia fenotipică a genelor prin instrucţie, educaţie, etichetă, credinţă, organizarea socială, etc, şi observăm apoi eventual diferenţele între indivizi. Prin amestecul claselor sociale parcă nu-mi vine a crede că numai răul se extinde de la o clasă la alta. Înjurătura este practic cea mai benignă formă de expresie, a echilibrului dintre gene şi, să aleg un singur cuvânt, educaţie :)

    Partea cu “românii sunt defecţi genetic” este o glumă. De câte ori nu găseam un răspuns satisfăcător, la fapte istorice, politice, comportament, întâmplări de la rubrica fapt divers, mă resemnam: suntem defecţi genetic! Românii sunt defecţi genetic! Exemple avem multe, rămâne ca această observaţie, să fie dovedită ştiinţific după studierea comparativă a genomului românesc cu genoamele altor popoare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Roxana Iordache26.07.2013, 15:49

    P.S.-ul e bun. :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?