Pagini

2 iul. 2013

George Becali funny photo - Meditatie

George Becali funny photo Meditatie

MEDITAŢIE

George Becali: „Să vorbim de activitatea mea infracţională... Primul dosar, sechestrare de persoană. Am greşit... Dacă mi se mai fură maşina le mai dau hoţilor o maşină... Doi, abuz în serviciu. Am creat un prejudiciu de 800.000 de euro pe care l-am dat înapoi. În fine, Valiza. Am greşit iar, trebuia să-i las pe cei de la CFR Cluj să ia titlul, să las să se întâmple o corupţie.”

7 comentarii:

  1. acuvio, ai un mail de la mine.

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuia să putrezeasca in puscarie decat pentru afacerea cu terenul si in conditiile in care armățarii implicati ar fi primit dăcât dublu.

    Cazul "Valiza" e o harneala băsisto-comunistă 100%, dovadă ca UEFA, care de obicei taie in carne vie, in cazul asta a acordat o pedeapsa artistica tocmai pentru a nu lasa impresia romanilor ca justitia romaneasca e complet cretina.

    RăspundețiȘtergere
  3. pingu – Am primit. Am răspuns. Am un cont dar nu folosesc facebook, aştept mai multe detalii despre coperta dorită.

    Aristotel Costel – Tot ce se poate, se vorbeşte mult despre justiţia de la noi, oarbă, surdă, şchioapă, plină de bube, cu perfuzii şi monitorizată. Totuşi avocaţii săi, probabil bine plătiţi, nu au reuşit să-i păstreze libertatea şi va avea de meditat 3 ani şi jumătate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nişte hahalere. M-au ciuruit! Dar avantajul e că m-am apucat de citit, ceea ce n-a văzut neam de neamu' meu!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian Lisandru - Avocaţii domnului George Becali au cerut clemenţă şi eliberarea clientului lor sub supraveghere, pentru că, meditând, umil, se căieşte pentru faptele sale, amintind şi actele de caritate făcute, calitatea lui de familist, de credincios ortodox şi popularitatea, într-un sondaj de opinie folosit la proces, dl Gigi Becali ocupând locul 4, cu 19% în topul preferinţelor românilor, la egalitate cu dl Crin Antonescu. Procurorul de caz a solicitat acordarea unui spor de un an la pedeapsa cea mai mare, de trei ani. “Coana Justiţica” a decis să îi acorde lui George Becali un spor de pedeapsă de 6 luni :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă n-ar fi fost creştin, n-ar fi făcut nici o zi închisoare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Radu Humor – Personal nu văd legătura sugerată de dumneavoastră dintre creştin şi închisoare în această situaţie.
    Faptele bune şi cele rele ale domnului George Becali se vor cântări în ceruri, pe pământ se cântăresc numai cele rele :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?