Pagini

23 iul. 2013

Funny - Mişcarea Populară şi Traian Băsescu

Funny Mişcarea Populară şi Traian Băsescu

Mişcarea Populară şi Traian Băsescu

Traian Băsescu: “Uite, am o rugăminte, duceţi vorba asta în redacţiile voastre. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am invitat niciun primar PDL să vină în Mişcarea Populară. Fabulaţii inutile. Nicio legătură nu am avut cu ce s-a întâmplat la Argeş după ce am fost eu ieri. Habar nu am avut că se întâmplă. Şi orice primar, orice om care a fost acolo, vă poate confirma că nu am invitat pe nimeni să plece din PDL. Mai mult decât atât, au fost foarte mulţi parlamentari pe care i-am invitat să rămână în PDL. Deci e o fabulaţie că a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii. Căutaţi motivele în altă parte.”

7 comentarii:

  1. Zâmbetul scrjelit pe chipul bătut de vânturi şi furtuni spune totul. Mă întreb dacă aceia care îl urmăresc o fac pentru a-l strâge-n braţe sau pentru a-l strânge de gât... Of course, nici chiar el nu ştie adevărul, fiindcă - vorba sa - "Habar nu am ce se întâmplă". Cred că aceste cuvinte reprezintă de minune chintesenţa întregii perioade în care Traian Băsescu fost-a la conducerea acestei ţări.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru – Exact ceea ce spuneţi, prefăcându-mă că nu cunosc snap-shotul din film, m-am amuzat cu această ambiguitate: piratul Traian Băsescu fuge de “mişcarea populară” sau piratul Traian Băsescu, care habar nu are de se întâmplă, nu face faţă celor ce-l urmează în “Mişcarea Populară” :)

    De la Noua Republică până la ARD nu vor să priceapă că dl Traian Băsescu, de mută vreme este un accelerator al putrefacţiei pentru orice atinge. Nu înţeleg asta nici cei din USL, satisfăcuţi de “coabitarea în trei” deşi au experienţa proprie şi rezultatele referendumului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca s-ar ineca precum imputitul la mal ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian – Slabe speranţe. Au încercat, revoltându-se, 7.403.836 de marinari să-şi ţină căpitanul cu capul la fund şi nu au reuşit, cu lovitura de stat, sau corabie, nu mai ştiu ce a fost, căpitanului i-au crescut branhii politice şi respiră oricum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca-l tineau cu capul la fundul meu ... altul era rezultatul ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adrian – Am verificat rapoartele din arhivele serviciilor, dumneavoastră aţi ratat acest atentat terorist cu sarin, pe care-l deconspiraţi acum, operaţiunea fiind înregistrată cu numele de cod “Orhideea” :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu confirm :) Repet, nu confirm! :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?