Pagini

28 iul. 2013

Antena 3 e aici? - Pamflet Traian Băsescu

Pamflet Traian Băsescu – Funny – Antena 3 e aici?

ANTENA 3 E AICI ?

Analistul Bogdan Chirieac a solicitat Preşedinţiei un punct de vedere cu privire la postarea pe pagina de Facebook a consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a unei imagini trucate care o prezenta pe Mihaela Bârzilă, jurnalistă la Antena 3, după gratii, imaginea fiind însoţită de comentariul: “Noua grilă de programe”. Postarea respectivă a fost făcută la câteva ore după ce DNA a anunţat că procurorii anticorupţie au dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de persoana juridică SC Antena 3 SA, în sarcina căreia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj şi citarea lui Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic în emisiunea “La ordinea zilei” de la Antena 3 şi a spus că preşedintele a fost "şocat" când a aflat de postarea consilierului prezidenţial şi a cerut scuze în numele lui Traian Băsescu, pentru gestul lui Sebastian Lăzăroiu: "Vreau ca în numele preşedintelui României să cer public scuze pentru această postare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabil şi nu reprezintă sub nicio formă opinia sau poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu ori a Administraţiei Prezidenţiale"

Ulterior, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scos imaginea de pe pagina sa de Facebook, susţinând că a fost vorba despre un pamflet, adăugând printr-o postare de pe telefonul mobil: ”Înţeleg că celor de la Antena 3 nu le plac decât pamfletele lor”

9 comentarii:

  1. Andreea Pora: „Domnul Lăzăroiu suferă în ultimul timp de o bulversare a valorilor, de o încâlceală a minţii. Încurcă mizele şi ţintele, greşeşte personajele, lăsându-se cuprins de umori. Lovit de febra comentăriţei, consilierul pune la punct ziarişti, dă lecţii, insultă, îi ceartă pentru opiniile lor. O face, iarăşi, fără discernământ. Şi mai e ceva, registrul în care îşi pune în pagină aserţiunile este din zona, scuzaţi, poţoismelor”

    RăspundețiȘtergere
  2. Aristotel Costel – Repostez comentariul de la Roxana Iordache: “Mda, dacă şi doamna Pora este de acord cu mine ceva nu este în regulă. Da, am spus, dl Sebastian Lăzăroiu trebuie să-şi asume consecinţele cuvintelor şi photoshopurilor proprii, dar nu văd de ce photoshopul bate textul, la câte a spus dl Lăzăroiu până acum. Întrucât atitudinea pe acest subiect a venit din partea unui consilier prezidenţial, şeful său îl va sancţiona cu 10% din salariu sau va oferi satisfacţie doamnei Pora şi-l va trimite la PMP, dacă declaraţia cu “preşedintele e şocat şi cere scuze”, nu ajunge. Astfel vom constata că toate comentariile despre Antena 3 ale domnului Traian Băsescu au fost făcute după cum i-au pregătit discursurile consilierii răuvoitori, care au vrut să-l discrediteze :)”

    Să fim realişti. În 2010 dl Traian Băsescu a mai meşterit ceva şi la Realitatea Tv deţinută la acel moment de Sorin Ovidiu Vîntu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pora a aparat "misiunea" prezidentiala. Una e sa spui ca "justitia" isi face datoria, alta e sa puta a hoit toata miscarea securista, complet nepopulara.
    Labaroiu a tinut sa marcheze reusita o secunda mai tarziu dupa ce a listat procurorul... urmarirea penala impotriva A3. Omul s-a abtinut zile intregi... de cand au pus securisto-basistii la cale intreg scenariul. Il inteleg, a fost o reusita atat in plan personal cat si la nivel de echipa, insa datorita momentului de copulatie 'telectuala... "mission" failed.

    ... 2010... yup, dar a existat supapa A3 pentru Razvan Dumitrescu, Oana Stancu si Adrian Ursu. Practic a fost o miscare in favoarea A3 si electoratului "DA" din vara lui 2012. :D

    Securistul statului pozeaza in chiloti pe mare, minimalizand importanta interfetei civilizate dintre el si cei 7,4 milioane de romani. Fara A3, sistemul securist va ajunge fata-n fata cu... Mos Craciun.

    Altfel, sunt precisa ca securistii nu vor decat sa mai bage niscaiva harneala pentru pupinbasisti si revigorarea miscarii "de dreapta".

    RăspundețiȘtergere
  4. Aristotel Costel – După acţiunea DNA (folosiţi cu încredere linkul DNA din postare), fiind probabil mare petrecere la Cotroceni, dl Sebastian Lăzăroiu, “încurcând mizele şi ţintele” după cum constată cu regret şi doamna Andrea Pora, nu a putut să-şi stăpânească euforia şi a făcut postarea respectivă, generând atâtea valuri în ajutorul Antenei 3. Are toată libertatea de exprimare, poate folosi scrierea fonetică sau ideografică, şi va suporta consecinţele, în calitate de consilier prezidenţial, eu am enumerat anterior câteva posibilităţi de sancţionare având în vedere gravitatea cazului în ochii şefului său. Important este mesajul domnului Traian Băsescu, transmis prin intermediul purtătorului de cuvânt: “Este absolut regretabil şi nu reprezintă sub nicio formă opinia sau poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu ori a Administraţiei Prezidenţiale”
    Am primit satisfacţie. Nu a lovit copilul cu pumnul în piept nu a pomenit niciodată de Antena 3 sau Patriciu-Vântu-Voiculescu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Războiul dintre Băsescu (plus oamenii "Măriei Sale", ţuţerii şi lingăii care aruncă petardă după petardă şi scutură scamele de pe reverele şefului) şi Antena 3 continuă pe toate fronturile. Fireşte, Omul de la Cotroceni ar trebui să se concentreze asupra problemelor ţării, nu asupra luptei cu jurnaliştii, de oriunde ar fi ei. Dar la noi se poate (încă) orice. De la "înălţimea" funcţiei, preşedintele crede că poate opri robinetul exact atunci când vrea. Periculoasă mentalitate permanentizată aiuritor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristian Lisandru – Deja este banal, când cineva are probleme cu justiţia strigă cât poate de tare: “nevinovat, dosar politic”! Justiţia funcţionează … aţi văzut ultimile numiri în funcţii, Kovesi, Morar, Zegrean, etc
    Politicul se luptă să controleze media prin toate mijloacele, se pare că a reuşit, nu mai avem jurnalişti, au devenit avocaţi ai unei părţi sau alteia, presa scrisă, televiziunile sunt împărţite la fel, bine că nu ne obligă să şi înghiţim totul pe nemestecate.

    Acest subiect are şi o parte amuzantă, deşi arbitrul central păstrează mina serioasă de Terminator, ştie ce se va întâmpla după ce ţinta a fost introdusă în computer, unul dintre arbitrii de tuşă, nu se poate abţine şi sare în sus de bucurie la momentul când echipa favorită, posibil favorizată, marchează :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Roxana Iordache29.07.2013, 12:35

    Dacă ăsta e Terminator, atunci eu sunt iubita lui. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  8. Roxana Iordache – Garantat este Terminator, mulţi pot depune mărturie, însă pentru nimeni nu mai este un secret dragostea dumneavoastră pentru… Terminator :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?