Pagini

26 iun. 2013

Victor Ponta şi Crin Antonescu funny photo - Candidatul

Victor Ponta Crin Antonescu funny photo Candidatul

CANDIDATUL

Victor Ponta: “Am văzut ce a spus dl. Năstase şi sunt de acord cu tot ce-a zis până acum, chiar am şi vorbit. … O să avem un candidat la prezidenţiale în 2019. În 2014, eu exclud din punctul de vedere al PSD orice dorinţă de a rupe USL. Eu vreau să rămână USL unit, să terminăm mandatul în 2016 şi personal am cel mai mare interes să terminăm cu bine, e vorba de mandatul meu de premier. Aşa încât, atât timp cât există USL, are un candidat, acela este Crin Antonescu şi în mod clar e favoritul câştigării alegerilor prezidenţiale la anul, având în spate USL şi o echipă de campanie atât de puternică.”

6 comentarii:

  1. Adrian Năstase: ”Sigur că există o anumită presiune în interiorul PSD-ului pentru ca PSD-ul să aibă un candidat propriu. Evident că acest lucru ar crea o foarte mare nervozitate în zona liberală. Poate că liberalii şi-ar dori, unii dintre ei, acest lucru pentru că în felul acesta, dacă PSD ar da preşedintele, atunci, conform înţelegerii, ei ar avea şeful guvernului. Dar chestiunea asta ar crea o foarte mare nemulţumire, în mod evident, la nivelul lui Crin Antonescu”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunistul prost tot n-are cum sa priceapa ce-i aia respectarea unei intelegeri. "La nivelul lui Crin Antonescu" li s-a spalat imaginea comunistilor retardati din PSD dupa mariajul cu basescu din 2009. Saracii, trebuie ingrijiti sa nu se sinucida... si politic, cam atat sunt de prosti. :D

      Ștergere
  2. Hmmm... Politico-Incitant. Şi în aer - la propriu şi la figurat.
    Îl trece pragul?????

    RăspundețiȘtergere
  3. AristotelCostel – Deocamdată se foloseşte muniţie de manevră în poligonul “înţelegerii”, se sugerează liberalilor funcţia de premier, sigur vom avea un 2014 interesant, hora baronilor, reevaluarea candidatului, cine pentru cine cotizează, cine pentru cine lipeşte afişe, parcă am mai văzut aşa ceva :)

    Cristian Lisandru – Cine ştie, dl Victor Ponta afirmă că-l va instala la Cotroceni pe dl. Crin Antonescu chiar dacă va fi erodat sau adormit, treaba este ca şi făcută, trebuie doar puţintică răbdare şi înghiţit câteva găluşte. Personal am ceva rezerve, nu cred că va renunţa PSD-ul aşa uşor la această funcţie dorită de un deceniu. Nu ştiu pe la cine este dosită acum “cryptonita” :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit, Acuvio! Mi-au lipsit postarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. baselandia - Bine v-am regăsit! Nu stau mult, un bob zăbavă frunzărind această apatie virtuală :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?