Pagini

7 dec. 2012

Traian Băsescu şi Victor Ponta funny image - Desemnarea prim-ministrului

Traian Băsescu funny image Desemnarea prim-ministrului
Traian Băsescu şi Victor Ponta funny image - Desemnarea prim-ministrului
Funny photos collection: Funny dreams images

Traian Băsescu : “Nu vă răspund legat de persoana domnului Victor Ponta , ci în principiu. Nu voi ceda responsabilitatea constituţională de a desemna viitorul prim-ministru către un partid, indiferent cât de mare ar fi acesta. Semnificaţia gestului ar fi mult prea puternică, iar acţiunea grav neconstituţională.”

Bancuri: Un tip vede în programul Tv că va fi finala la categoria supergrea la box profesionist, etichetată ca meciul secolului. A hotărât să se pregătească să vadă meciul, cumpără bere, cumpără alune, pune berea la rece, curăţă şi prăjeşte alunele şi în sfârşit se aşează comod în fotoliu gata să privească meciul. Doar ce a început meciul şi în secunda 10, pugilistul favorit îşi face K.O. adversarul şi lupta se încheie. Tipul nostru n-apucase nici măcar o gură de bere să înghită. În acest moment soţia apare din bucătărie şi cu sarcasm îi spune:
- Hei! Acum mă înţelegi şi pe mine?

5 comentarii:

  1. Bine dar el nu e "the good", el este in dublu rol - "the bad" si "the ugly" >;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, se va lăsa cu "împuşcături". Să vedem cine va fi ciuruit...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Adrian – Aşa se visează dl Traian Băsescu, în rolul “the good”, un învingător lângă proaspătul mormânt al lui Victor Ponta, “the bad” (sper că se observă în imagine) şi ne spune prieteneşte: “Oare ce ar fi dacă pe lista mea scurtă ar fi Adrian Năstase? Dar ce ar fi dacă ar fi Voiculescu?”
    Nu dau tot citatul, se credea probabil încă în studio la Robert Turcescu sau la o mână de seminţe pe marnea şanţului :)

    @Cristian Lisandru – Un reload. Posibil să se lase iarăşi cu împuşcături şi ciuruiţi dar în mod sigur, ca în banc, la 10 secunde de la anunţarea rezultatelor, nu vom apuca niciun gât de bere şi ei vor uita deja de ce sunt aleşi în Parlamentul României :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Aristotel Costel – ”Be careful what you wish for, punk!”. Doar mâine nu-i poimâine, de noi depinde ca sondajele să devină realitate :)
    Domnul Traian Băsescu a făcut o scamatorie cu aţă albă şi peste tot aud acum tot felul de argumente, cum să se facă a nu se ţine cont de o posibilă majoritate USL şi a desemnării domnului Victor Ponta ca prim-ministru. Cum l-a desemnat în vară dl Traian Băsescu, pe dl Victor Ponta, fiind de fapt singura propunere făcută, susţinut de o majoritate, (nu am siguranţa afirmaţiei, dar am impresia că nu au mers la consultări pe partide, USL a venit atunci în bloc, ignorând invitaţia pe ore şi partide la Cotroceni) tot aşa poate face şi acum şi cu asta basta, la treabă! Cu suspendarea şi demiterea mai vedem noi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi .. lumina e viciversa pe fata ...

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?