Pagini

20 dec. 2012

Gabriel Oprea funny picture – Din creangă-n creangă!

Gabriel Oprea funny photo UNPR
Gabriel Oprea funny picture – Din creangă-n creangă!
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Victor Ponta : „Am decis ca UNPR să nu aibă portofolii în viitorul Guvern, însă Gabriel Oprea va fi vicepremier fără portofoliu. Există o funcţie de vice-prim-ministru care va reveni PNL, iar domnul Dragnea va coordona pe descentralizare şi coordonare regională”

Bancuri: Un puşti pe stradă:
- Mamaie, matale eşti curvă?
- Nesimţitule! Pe cine faci tu mamaie?

6 comentarii:

  1. Da, exact asta este imaginea pe care a transmis-o acest personaj de-a lungul timpului. Nici nu încape îndoială. Şi ce bine-i stă caşcheta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Iniţial crengile erau marcate cu siglele partidelor, UNPR şi PSD. Întâmplător chiar este “caşcheta” domnului general, dar şi aşa este greu de recunoscut fără etichetă.
    Trădarea în formă continuată trebuie recompensată! Gabriel Oprea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ElZap – Dacă se supără maimuţa... să schimbe din nou creanaga :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana Iordache30.07.2013, 22:51

    Şi bancul e demenţial! :lol:

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxana Iordache - O imagine de actualitate şi pentru postarea dumneavoastră Generalul Izmană premier delegat “Mereu cu ai noştri, mereu reevaluat. Ştiţi, pentru interesul naţional.”

    La momentul în care făcea parte din cel mai iubit guvern posdecembrist, guvernul Emil Boc IV, în calitate de Ministrul Apărării Naţionale, în jocul “Stars Hunter” mă întrebam ce surprize pot fi pentru Level 3. Între timp, dl Gabriel Oprea a tecut cu suces de “Level 3”, nu ştiu la ce “level” a ajuns sau dacă este şi “ultimul level”. Din creangă-n creangă, trădarea în formă continuată trebuie recompensată, sau reevaluată!

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?