Pagini

16 dec. 2012

Adrian Năstase funny pictures Mesaj la gherghef pentru o necunoscută din Brăila

Adrian Năstase funny photo Mesaj pentru o necunoscută
Adrian Năstase funny pictures - Mesaj la gherghef pentru o necunoscută din Brăila
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

La o întâlnire electorală în Brăila , o femeie din mulţime l-a întrebat pe Victor Ponta: „Pe Năstase când îl scoateţi de acolo?”. Victor Ponta a răspuns prompt: „Îl vom scoate!”.

Adrian Năstase (blog) : “Întrebarea acelei femei, necunoscute, din Brăila, m-a emoţionat. Pentru numeroase motive. Aş vrea să îi spun că nu am aşteptat (şi nu aş accepta) să mă scoată din închisoare nici Băsescu (prin graţiere), nici Barroso. Nici Ponta, dacă ar dori, nu ar putea să facă lucrul ăsta.
Această condamnare politică, comandată de Băsescu, va rămâne însă în istoria României, ca o pată ruşinoasă.
În principiu, în ianuarie, cel mai târziu în februarie, anul viitor, voi ieşi din penitenciar – în mod „regulamentar”, fără niciun ajutor.
Voi dori, atunci, Stimată necunoscută, să vin la Brăila şi să vă mulţumesc pentru acest gest, simplu, de solidaritate.”

Bancuri: Directorul penitenciarului se adresează unui deţinut.
- Deţinut, de ce nu vine nimeni să te viziteze? Tu n-ai rude, n-ai prieteni?
- Cum să nu am! Dar toţi sunt deja aici!

5 comentarii:

  1. Păcat că nu l-a lucrat cu puşca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca l-a bagat in puscarie pentru un motiv ridicol cand ar fi fost atat de multe altele ce ar fi trebuit investigate, dupa cum o arata expresivul goblen :) Ca sa fiu in ton cu subiectul, condamnarea omului a fost cusuta cu ata alba. Cand aveau un cos cu atatea sculuri de lana la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine de tot.
    Pată ruşinoasă sau nu, nu trebuie uitat că are şi Năstase tinichelele sale legate de coadă. A-l transforma într-un martir, aşa cum procedează unii în ultima vreme, mi se pare o aiureală.
    Toate cele bune, Acuvio, o săptămână excelentă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Goblenul e sugestiv şi destul de reuşit!
    Domnul Năstase e priceput:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ELZap – Nu şi-ar mai fi scris în închisoare amintirile la gherghef: casele melcilor şi scoicilor însoţite de tăcerea peştilor şi mătuşilor în caracatiţa guvernării 2000 – 2004 :)
    Eu sunt derutat, dl Adrian Năstase spune: “În principiu, în ianuarie, cel mai târziu în februarie, anul viitor, voi ieşi din penitenciar – în mod „regulamentar”, fără niciun ajutor.” Ce repede trec doi ani!

    @Adrian – Aşa am auzit şi eu, că ar fi un dosar subţire, am mai abordat subiectul în Trofeul calităţii . Procurorii nu au găsit probabil la repezeală altă rimă, s-au inspirat din dosarul Al Capone, o recompensă pentru “întreaga activitate” a prim-ministrului celui mai curat guvern post-decembrist :)

    @Cristian Lisandru – Mai toţi cei anchetaţi ţipă: “dosar politic”! Inclusiv dl Sorin Ovidiu Vântu şi-a construit apărarea în instanţă pe “dosar politic”! Greu să mai depistezi dacă măcar un sâmbure de adevăr există şi respectivii sunt de fapt nevinovaţi.
    Am impresia că şi domnului Victor Ponta i-a picat bine, dar în declaraţii şi pentru public a folosit masca indignării şi a compasiunii pentru dl Adrian Năstase. La Brăila a fost un banal stereotip de campanie electorală. :)

    @ifim – Da, dl Adrian Năstase ştie să-şi depene captivant amintirile chiar şi la gherghef. Sunt multe, iar noi uităm repede. Pe acest fond în 2004 dl Traian Băsescu a câştigat alegerile, a confiscat caracatiţa imediat şi a perfecţionat-o :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?