Pagini

22 nov. 2012

Mihail Neamţu, strigoi şi usturoi - funny pictures

Mihail Neamţu funny photo strigoi şi usturoi
Mihail Neamţu, strigoi şi usturoi - funny pictures
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Mihail Neamţu : “Întâlnirea cu strigoii vechii Republici e, desigur, neplăcută. Pentru asta m-am înarmat cu funia de usturoi!”

Bancuri: Consilierii preşedintelui Traian Băsescu îi prezintă, îngrijoraţi, acestuia un raport.
- Domnule preşedinte, republica este în pericol, tot mai mulţi români susţin monarhia. Trebuie să facem ceva.
Traian Băsescu, îşi toarnă un pahar, aprinde o ţigară, meditează după care hotărâşte:
- Bine, nu avem altă soluţie. Încoronaţi-mă!

9 comentarii:

  1. Eşti în formă maximă, Acuvio, mă bucur să constat asta. Mihai Neamţu ar trebui să păstreze asta şi să o prezinte nepoţilor peste timp. Cât despre "încoronarea" domnului în cauză, asta ar mai lipsi!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Mă uit la burtica fondatorului proiectului Noua Republică, Mihail Neamţu şi nu pot să nu mă gândesc la câţi strigoi cu mujdei de usturoi a păpat până acum. Şi câţi vor urma ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... da' cate gaze ascunde Mihail Neamțu' :D in burtoaca aia. E o adevarata... resursa naturala... un sac de balegar regenerabil.

      Ștergere
  3. @Aristotel Costel – Au ceva probleme cu mirosul. Un citat Mihail Neamţu de la lansarea proiectului Noua Republică : "Vă dau cuvântul meu de onoare că nu sunt omul PDL, nu sunt omul lui Băsescu şi nu am fost pus de cineva să fac ceva" :)

    Mda, întorci o vizită, dai bună-ziua şi uite ce păţeşti :)
    Nu e vorba de ”acurvio”, partea cu ”excesiv de foarte prostovan” o pot accepta, nimeni nu este perfect, oricum pentru această grădină voi vota la 9 decembrie :)
    O simplă opinie, eu consider că domnul Traian Băsescu, din interese meschine, a produs un dezechilibru între forţele politice, poate nu sună bine formularea “Nu mai e mult până la 9 decembrie şi se aude că vom transforma ţara într-o imensă grădină de trandafiri roşii PSD sprijiniţi pe aracii galbeni PNL” dar pe acolo se pare că vom ajunge şi parcă nu este tocmai bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am aruncat sa raspund la comentariu... fara sa stiu cui raspund. Destul de repede mi-am adus aminte ca am lasat urme pe aici si m-am redresat. L-am sters inainte de a-mi raspunde, insa dupa ce l-ai citit. :D (sorry)

      Ștergere
  4. @Aristotel Costel – Nicio problemă. Ne mai vizităm, ne mai amuzăm, ne mai comentăm :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ca l-au prins pe Neamtu si astia de la El Pais. Vindea usturoi gradinarului:
    http://roncea.ro/2012/12/10/post-electoralis-si-viorica-nu-mai-vine-video-exclusiv-cu-adriean-videanu-si-viorica-hrebenciuc-plus-blaga-aflat-sub-influenta-lui-ungureanu-foto-el-pais-cu-viorel-ponta-si-horia-neamtu-captura/
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Victor Roncea – Bună fotografia din El Pais. Nu l-am urmărit, dar când m-am împiedicat de dl Mihail Horia Neamţu, după vehemenţa prin care îşi susţinea ideile, am suspectat că este frate sau măcar rudă cu dl Cristian Boureanu :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?