Pagini

19 nov. 2012

Dana Grecu funny photo - Ordinea zilei

Dana Grecu funny photo Ordinea zilei
Dana Grecu funny photo - Ordinea zilei
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Dana Grecu : “Ordinea zilei se întâmplă zilnic, de luni pană vineri, de la 4 la 6. Ne adresăm oamenilor care vor să fie informaţi, care vor să ajungă repede la miezul problemei, care nu aşteaptă primetime-ul pentru a se dumiri în legatură cu un subiect. De cele mai multe ori evenimentele se întâmplă între 4 şi 6. Aşa că ţinem pasul cu ele, la cald. La Ordinea Zilei întoarcem pe toate feţele o ştire astfel încât să creionăm contextul în care ea a apărut pe piaţă. Ne ajută invitaţi avizaţi.”

Bancuri: Noul director vizitează birourile instituţiei.
- Câte persoane lucrează în biroul acesta?
- Cu şef cu tot, cinci.
- Deci fără şef, patru...
- A, nuuuu! fără şef nu lucrează nimeni!

5 comentarii:

  1. Tocmai citeam că şi ea, şi Badea, şi Gâdea au fost daţi de cineva în judecată pentru calomnie. Se găsesc mai mereu personaje care să dorească a se da în stambă. Muniţie să fie, în rest mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Muniţie este, a cumpărat şefu’ la greu. Ordinea zilei, se aude focul automat, asurzitor, al moderatoarei Dana Grecu iar când soseşte clipa unui invitat ... un minut pauză de publicitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca vorbeste numai ea ca o melita, in articolele despre aceasta emisiune, am numit-o mitraliera vorbitoare. Este colega cu fosta mea nora MB.Te pup, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. @Odorica - Am citit, m-a amuzat (nu am comentat) postul “O mitralieră vorbitoare”, de aceea am lăsat ulterior şi invitaţia la Ordinea zilei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai vrut sa ma incerci, smecherule:))) O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?