Pagini

26 nov. 2012

Brăila – candidatul Vasile Varga are referat medical!

Braila Vasile Varga Bogdan Minescu Braila Vasile Varga Petru Ganciu

La noi la Brăila... la alegerile parlamentare 2012, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Vasile Varga, are referat medical de la Dr. Bogdan Minescu şi Dr. Petru Ganciu!
Sper ca pe 9 decembrie brăilenilor să nu li se nazare altceva!

11 comentarii:

  1. Am dat repede o cautare si am rasuflat usurat vazand ca dnii doctori nu sunt specialisti in proctologie ci in altceva :))
    Aici e o campanie extrem dar extrem de anosta ... Macar la Braila se mai si dezbate ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian – Sper că aţi dat click pe linkul “nazare”. Da, medicii care au eliberat avizul medical şi-l recomandă pe dl Vasile Varga nu sunt proctologi, ginecologi sau psihiatri :)
    La noi la Brăila… aceeaşi campanie şi o apatie ciudată. Oraşul este ticsit de afişe şi bannere, am văzut maşini ale partidelor, cete de activişti ce împărţeau materiale promoţionale pe stradă, la cutia poştală au apărut materiale de propagandă…

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, ha... Nu se ştie niciodată, Acuvio! La orice te poţi aştepta. Fierbe şi Brăila, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru – Amuzant clişeul recomandărilor. Acum avem panouri electorale USL (via PNL) cu medici în halate albe şi stetoscopul la gât eliberând referate medicale publice. Nu demult vedeam afişe cu muncitori în salopete, cu baroase în mâini sau doar agitând pumnul cât capul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' aia mititei din fundal, pe panoul de la tomberoane (va lipsesc tomberoanele pentru sticla! :D) cine sunt?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Adrian – Ăia mititei, tot ei: USL, ARD, PPDD. Este panoul de afişaj electoral al Primăriei Brăila lângă care au amplasat inspirat tomberoanele :)
    Mulţi, dezamăgiţi după rezultatul referendumului spun că nu vor mai veni la vot, că este inutil votul, o luptă pentru ciolan şi înlocuim nişte hoţi cu alţi hoţi. Sper să se răzgândească, să voteze şi să sancţionăm pe cei care ne-au buzunărit, altfel riscăm ca şi alţii să facă la fel mizând pe indiferenţa noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar sa fie prezenta mare mare la vot ca sa nu faca UDMR pragul :))

      Ștergere
  7. Intre timp http://www.badpolitics.ro/wp-content/uploads/2009/04/lista-organizatiilor-masonice-sefi-adrese-telefoane.pdf

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonim – Mulţumesc, ştiu această listă publică de ceva ani în urmă :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @acuvio-Care crezii ca este scopul publicarii acelei liste?Ma refer la faptul ca toate chestiile astea sunt oarecum "tabu" insa mi-a fost foarte usor sa o gasesc.Si inca ceva sediile exista cu adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim - Habar nu am. Au fost publicate diferite liste. Eu am găsit la vremea respectivă lista pomenită, cu cei 330 masoni, pe blogul domnului Victor Roncea , curiozitatea mea s-a limitat la numele celor patru din Brăila şi cam atât :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?