Pagini

1 sept. 2012

Monden funny: Nunta Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu – official funny photo

Funny photo Elena Băsescu Bogdan Ionescu Nunta
Monden funny: Nunta Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu – official funny photo
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Pe 1 septembrie, fiica cea mică a domnului Traian Băsescu (Băse), Elena Băsescu (Eba), se va căsători cu Bogdan Ionescu (Sida). Naşii sunt Aura-Mari şi Răzvan Mustea-Şerban, domnişoara de onoare Raluca Băsescu iar cavaler de onoare Codin Maticiuc (Poponeţ)
Slujba religioasă se va desfăşura după-amiază la o biserică ortodoxă veche din Bucureşti, iar sărbătorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat în grădina acestuia.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu: "Menţionăm că, din dorinţa de a răspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastră, vom pune la dispoziţia presei, în timp util, câteva fotografii şi imagini video, care vor putea fi publicate şi difuzate în mod liber. Înţelegem că există un mare interes public legat de nunta noastră, dar vă adresăm rugămintea de a ne lăsa să ne bucuram în linişte, alături de cei dragi, de acest eveniment special din viaţa noastră"

Bancuri: Se spune că era un om ghinionist rău de tot, probabil cel mai mare ghinionist de pe pământ. Aflat într-o zi la pescuit, prinde şi el peştişorul de aur care-i promite, ghinion, îndeplinirea unei singure dorinţe în schimbul libertăţii. Ghinionistul se gândeşte ce se gândeşte şi în final îi cere peştişorului de aur:
– Pestişorule, fă-mă prinţ. Prinţii au de toate şi nu au niciun fel de probleme pe cap.
Fericit, se duce acasă şi se culcă. Dimineaţa, o mână fină îl mângâie uşor pe obraz şi aude o voce:
– Ferdinand, trezeşte-te, trebuie să pleci la Sarajevo!

4 comentarii:

  1. Mi-ar placea o adaptare cu: "trezeste-te, trebuie sa decolezi catre Targoviste!" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian – Da, prin resetare, adaptare, ar fi un banc bun cu Traian Băsescu :)

    "Menţionăm că, din dorinţa de a răspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastră, vom pune la dispoziţia presei, în timp util, câteva fotografii şi imagini video, care vor putea fi publicate şi difuzate în mod liber.”
    Suport, una din fotografiile oficiale de la căsătoria Prinţului William cu Kate Middleton, “nunta secolului”. La noi, cu Băse, Eba, Sida. Poponeţ nu a avut loc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gând la gând cu bucurie, aş spune. Cu ruperi de pingele şi cu inevitabilele lacrimi băsesciene(mascate de inevitabilul zâmbet). Bine, bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru – Nu a fost nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Eba (sau Ebola cum am văzut că era alintată pe un blog) cu Sida, nu a fost o nuntă în cadrul restrâns al familiei, a fost nunta lui Traian Băsescu, o nuntă de partid cu datornici, scutelnici, clienţi. Banii pot cizela, uneori însă este nevoie de generaţii.
    Da, “a plecat fata lu’ tata”, gând la gând cu bucurie: Ieaţi mireasă ziua bună dă la Băse, dă la Mumă!

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?