Pagini

9 sept. 2012

Ioan Rus Crin Antonescu funny photo – Varză a la Cluj ?

Funny photo Ioan Rus Crin Antonescu
Ioan Rus Crin Antonescu funny photo – Varză a la Cluj ?
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Ioan Rus: “Ar putea să coste USL, dar nu ştim cât. Poate unora le pare simpatică faza cu regele este gol, cine ştie? Poate că, văzând bucile rozalii, vor vota, deşi ştiu de la un prieten de-al meu care se ocupă de marketing politic că oamenii nu votează clovni. Din păcate, domnul Antonescu a reuşit în 52 de zile să arate şi lucruri de caracter care puteau să rămână un mister. La experienţa domniei sale, ar fi trebuit să înţeleagă că este şeful statului, nu al unui partid-stat. Chiar aşa, interimar cum era, ar fi putut să-şi creeze un avantaj în viitoarea competiţie. Nu cred că a reuşit, şi-a creat un handicap. Eu sunt subiectiv poate pentru că m-a făcut mincinos, dar faptul că nu şi-a ţinut promisiunea trâmbiţată de demisie a şocat o întreagă Românie. Dacă se ştia un om slab, trebuia să nu-şi ia angajamente publice . Eu îi doresc succes, dar atacul lui la pesedişti nu este firesc în campanie. Poate că va trebui să ceară sprijinul nostru, şi atunci va trebui să explice. Pesediştii nu se vor lupta pentru el doar pentru că este prieten cu Dragnea sau Ponta, va trebui să facă un angajament personal. Va trebui să deconteze toate acestea şi eu îi doresc succes.”

Bancuri: Un turist aflat în Scoţia vizitează Loch Ness-ul în speranţa de a-l vedea pe monstrul Nessie. Dezamăgit, după o lungă aşteptare, turistul întreabă un localnic:
- Când se arată monstrul, de obicei?
- Păi… cam după cinci pahare de scotch!

3 comentarii:

  1. Foarte amuzant Antonescu asta prin tot ce face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu. Şi de la Cluj vine nu numai ploaia, ci şi un eventual (alt) primi-ministru, după cum se şuşoteşte pe la colţuri. Vom vedea dacă Rus sare în alte bărci politice sau vâsleşte de unul singur împotriva unui curent partinic.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Adi – Da, sunt amuzanţi uneori politicienii noştri. Dacă tot a apărut şi mult aşteptata Albă ca zăpada citiţi şi interviul unui pitic, Morocănosu’ - Ioan Rus, pentru revista Kamikaze :)

    @Cristian Lisandru – PSD are o durere internă de la naşterea USL: candidatul pentru viitoarele alegeri prezidenţiale. Abia au scăpat de problema Mircea Geoană (Adrian Năstase şi-a găsit singur alt drum) iar acum, nu ştiu ce a mâncat Ioan Rus dar a lansat ceva urât mirositor, nu se putea abţine până după alegeri :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?