Pagini

9 iul. 2012

Preşedintele României cu brevet de comandant a fost suspendat - Funny photo Traian Băsescu

Funny photo Traian Băsescu Brevet comandant
Preşedintele României cu brevet de comandant a fost suspendat - Funny photo Traian Băsescu
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

În ziua de 06 iulie 2012, Parlamentul României l-a suspendat din funcţia de Preşedinte al României pe Traian Băsescu. Au fost înregistrate 256 voturi pentru, 114 împotrivă şi 2 voturi nule. Suspendarea devine definitivă în cazul în care este validată în urma referendumului organizat la 29 iulie 2012.

Traian Băsescu: "Sigur nu voi mai candida vreodată la funcţia de preşedinte al României! Dacă am avut respect pentru mine a fost pentru că nu am minţit niciodată. Poate am fost greşit informat, dar nu am minţit niciodată. De aceea consider că pot să am respect faţă de mine. Al doilea motiv este acela că eu am o meserie. Dacă aţi observat, niciodată nu am rămas cu brevetul de comandant de navă invalid. Mereu am avut grijă ca la 5 ani să-mi fac cursurile, să-mi iau atestările pentru reînnoirea brevetului. Îmi doresc ca, înainte de a atinge vârsta de pensionare, să mai fiu pe puntea de comandă a unei nave. Asta ca să vă lămuresc că nu mai vreau să fiu în politică."

Bancuri: Stăpânul nemulţumit, către slugă:
- Ţi-am spus de atâtea ori Ioane, când îţi dau vreo poruncă, să nu faci niciodată treaba pe jumatate, ci s-o faci întreagă. Äşa, de pildă, dacă-ţi spun să pui caii la trăsură, trebuie să ai grijă să faci tot ce se cere, adică să scoţi trasura, să înhami caii, să vii cu biciul şi toate cele de trebuinţă!
Puţin timp după această scurtă dar severă muştruluială, i se face cucoanei rău şi domnul trimite pe Ion după doctor. Trec însă vreo două ceasuri, şi acesta nu se mai apare. În sfârşit, soseşte.
- Unde-ai zabovit atata, bre? îl ia de îndată la rost stăpânul, furios peste poate.
- Apoi de, cucoane, mi-aţi spus să nu fac niciodată treaba pe jumatate! D-aia n-am chemat numai pe domnul doftor, ci am adus şi un preot şi un gropar!

5 comentarii:

  1. Salutări şi bine ai revenit ! Pe unde ai umblat măi omule ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit, Acuvio... Cu mare nerăbdare aşteptam noile tale propuneri. Mai ales că are balta peşte, cum se spune... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Man, te salut cu drag!


    Traim momente istorice. Daca romanii nu dau cu mucii in fasole, avem sanse sa scapam de un carmaci-pirat. Avem sanse sa revenim la normal sau aproape de normal.
    Am ceva emotii ca piratu' va castiga si de data aceasta batalia, avand in vedere ca romanii simpatizeaza cu hahaitii, betivitii si trogloditii.

    :)
    Reusita caricatura.
    Bun revenit!
    O saptamana frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jos cu carmaciul chior si cu brevet de marinar de doi bani. Sa scape lumea de el , poate naufragiaza in Africa.

      Ștergere
  4. @Corvin – Salut! Timpul! Rareori rămîne o frântură să deschid un PC sau TV. O vară plăcută în continuare :)

    @Cristian Lisandru – Da, o perioadă cu multe evenimente. Imaginea este veche, mi-a fost solicitată pe e-mail acum câteva luni, nu ştiu la ce a folosit, acum am încercat să punctez şi eu cu ea a doua suspendare din funcţia de preşedinte a domnului Traian Băsescu şi pasiunea sa de a comanda totuşi ceva :)

    @andreiraduM – Salut! Voi fi la referendum şi de această dată, voi vota din nou suspendarea din funcţie, măcar numai pentru că preşedintele României şi-a trimis “meritoasa fata lu’ tata” în Parlamentul European :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?