Pagini

6 mai 2012

Prim ministrul României Funny photo Victor Ponta Mihai Răzvan Ungureanu

Prim ministrul României Funny photo Victor Ponta Mihai Răzvan Ungureanu
Prim ministrul României Funny photo Victor Ponta Mihai Răzvan Ungureanu
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Mihai Răzvan Ungureanu: „S-a vorbit în ultima vreme despre existenţa unor resurse de 5 miliarde de euro în Trezorerie. Nu sunt bani apăruţi peste noapte, ei sunt acolo de ceva timp, reprezintă rezerva de care avem nevoie pentru vreme rea şi trebuie să rămână intangibilă, nu lăsată să alimenteze decizii populiste care să distrugă efortul de austeritate al plătitorului de taxe.”

Victor Ponta: „Asta înseamnă că noul Guvern al USL, dacă va primi votul de învestitură al Parlamentului, va opri şi nu va folosi deloc, până în luna noiembrie, fondurile publice aflate la dispoziţia premierului în fondul de rezervă, pentru campania electorală. Dacă am criticat atât timp, pe bună dreptate, alocarea clientelară a banilor publici de către fostele guverne, nu am nici cea mai mică intenţie să fac aceeaşi greşeală.”

Bancuri: În timp ce profesorul explica elevilor, că cel care fură din proprietatea altuia este numit hoţ, observă că Bulă nu era atent şi ridică glasul:
- Bulă, tu nu eşti atent!
- Ba da, domnule profesor.
- Atunci spune-mi, ce aş fi eu dacă ţi-as scoate din buzunar 100 de lei?
- Vrăjitor, domnule profesor!

5 comentarii:

  1. Doi în unu, Acuvio, prezentaţi cu talentul caracteristic. Să nu ajungem, cândva, la trei în unu, precum la Jacobs. Sau să fie măcar cinci în unul, dar treaba în România să meargă... :)
    Motorul e gripat acum, tragem nădejde...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Prim ministrul României! Până la votul din Parlament de mâine 7 Mai, suntem în această perioadă cu Mihai Răzvan Ungureanu, un prim ministru demis dar încă în funcţie făcând bilanţul guvernării şi Victor Ponta un prim ministru desemnat, cu promisiunile.
    Îmbătarea cu apă rece dăunează grav sănătăţii. La fel de sceptic, în situaţia în care va fi validat guvernul Ponta, va fi foarte greu să împace criticile şi promisiunile din perioada opoziţiei cu realitatea guvernării, trei partide într-unul plus ce se mai adună. Startul este amuzant: un pas înainte, doi înapoi, aşa sunt declaraţiile pe la noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ADRIAN - În urmă cu aproximativ un an, dl Traian Băsescu declara: “Nu cred că domnul Ponta are maturitatea necesară să fie prim-ministru al României, nu în mandatul meu de preşedinte al României. Un preşedinte trebuie să fie responsabil când desemnează un prim-ministru” :)
    În urmă cu aproximativ o lună, dl Victor Ponta declara: “Eu nu vreau şi nu o să fiu niciodată primul ministru al lui Taian Băsescu. Eu nu sunt nici Emil Boc şi nici Mihai Razvan Ungureanu” :)
    Resistance is futile! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tare poza.mai poti bre acuvio cu politica asta?

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?