Pagini

7 mai 2012

Au revoir monsieur Sarkozy Funny image Nicolas Sarkozy Traian Băsescu şi Silvio Berlusconi

Funny image Nicolas Sarkozy Traian Băsescu Silvio Berlusconi
Au revoir monsieur Sarkozy - Funny image Nicolas Sarkozy, Traian Băsescu şi Silvio Berlusconi
Pictures Collection: Funny dreams images

Anul trecut italienii au spus „Ciao Silvio” primului ministru Silvio Berlusconi. Acum francezii spun „Au revoir monsieur Sarkozy” preşedintelui Nicolas Sarkozy care a „redevenit un francez printre francezi” după numărarea finală a voturilor. François Hollande a obţinut 51,62% iar Nicolas Sarkozy 48,38% dintre voturile exprimate. Despre demisia în timp util a preşedintelui Traian Băsescu

Bancuri: Un beţiv care răspândea un miros îngrozitor de băutură, cu un ziar vechi sub braţ, se urcă în autobuz şi se aşează lângă un preot. Scoate o sticlă de băutură aproape goală din care bea până la ultima picătură, după care începe să citească din ziar. La un moment dat i se adresează preotului:
- Scuzaţi-mă, părinte, ştiţi cumva din ce motive se ajunge la spondiloză?
- Desigur, răspunde preotul vizibil deranjat, pe un ton de o politeţe rece. Factorii care duc la spondiloză sunt: o viaţă dezordonată, tovărăşia unor femei de calitate îndoielnică, consumul exagerat de tutun şi alcool, beţii care se termină cu nopţi petrecute în bordeluri, toate astea duc la spondiloză.
- Aauuu! N-aş fi crezut niciodată… răspunde beţivul şi se întoarce la ziarul său.
Preotul, milos de felul lui, după ce se gândeşte la cele spuse, se adresează din nou beţivului, de data asta pe un ton blând şi împăciuitor:
- Scuză-mă, n-am vrut să te jignesc, de când suferi de spondiloză, fiule?
- Eu? Nu, părinte... eu niciodată n-am suferit de aşa ceva, citeam în ziar că Papa are spondiloză!

5 comentarii:

  1. :)))
    Ca me plait beaucoup!
    Dar Berlusconi cu sapca ... dupa ce isi pusese omul par de parca era dat cu grema de ghete :))
    Imi place pachetelul lui Base dar parca ii lipseste o bocceluta langa din care sa iasa un gat de sticla dintr-o punga de hartie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Preferam au revoir ..Băsescu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiii, cei trei bătrânei (deloc simpatici)... Cel mai mult va avea de povestit Berlu-Bunga-Bunga. Deşi, nu se ştie niciodată... :)
    Băsescu râde, deja, de propria neputinţă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ADRIAN – Funny dreams images cu Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy şi Traian Băsescu, trei personaje simpatice şi foarte fotogenice :)

    @Corvin – La Congresele partidelor plus cel USL din aprilie au fost adoptate trei rezoluţii care teoretic fiind votate de către Congres au valoare statutară. Una dintre ele prevede necolaborarea cu Traian Băsescu :)

    @Cristian Lisandru – Faţă de Nicolas Sarkozy şi Silvio Berlusconi vizibil afectaţi, Traian Băsescu râde, ieri a investit guvernul Victor Ponta: “Victor, I think this is the beginning of a beautiful friendship” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?