Pagini

3 apr. 2012

Silviu Prigoană funny picture Un zân la Primăria Capitalei

Funny photo Silviu Prigoană Zân la Primăria Capitalei
Silviu Prigoană funny picture - Un zân la Primăria Capitalei
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Teodor Paleologu: “E foarte amuzant: Prigoană vrea acum să fim daţi afară din partid. Pentru ce? Pentru crima de lez-Prigoană? S-o fi născut jignit, pentru că eu nici nu i-am menţionat numele în interviul de la RFI care înţeleg că l-a scos din sărite. E drept, am evocat faimosul plici, dar nu văd de ce s-a supărat. Credeam că e un element de brand personal de care este mândru. Pliciul denotă bărbăţie, autoritate, pasiune”

Elena Udrea: „Domnul Prigoană are poziţia cea mai bună în topul membrilor PDL Bucureşti, e un om care îşi doreşte să candideze, să câştige, va câştiga, e onest, e competent, a demonstrat că ştie să facă ceva în viaţă, e familist, are toate datele să fie votat de bucureşteni”

Bancuri: În curtea unei primării creştea un măr. Disperat că se tot furau din mere, primarul alege şi otrăveşte un măr apoi pune o pancartă: “A fost otrăvit un măr! Nu ştii care este mărul otrăvit!”
A doua zi, găseşte toate merele culese şi puse frumos într-un coş. Nu lipsea niciunul. Pe pancartă cineva adăugase: ”Acum nici tu nu ştii care e mărul otrăvit!”

4 comentarii:

  1. Excelent. Cum am văzut la mine pe blog că ai anunţat apariţia lui prigoană fără tomberon, cum m-am înfiinţat. Zânul cu Plici - tare de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://marcus64.wordpress.com/2012/04/03/arde-i-prigoana-cu-pliciu-fermecat-da-le-una-si-de-la-mine/

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent ! La momentul oportun voi "împrumuta" poza, să ştii ! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru – Nu prea sunt de acord cu doamna Elena Udrea, poate nu a dat toate datele despre dl Silviu Prigoană, personal îl consider parşiv, meschin, invidios, obsedat de vedetism, în fine, calităţi acceptabile atât ca politician cât şi ca om de afaceri, acum este în ograda bucureştenilor :)

    @Marcus - Arde-i Prigoană Cu Pliciul Fermecat, Da-le una Si Peste Mufa! Nu vă îngrijoraţi, nu dispare PDL, este o perioadă mai dificilă dar ce-i portocaliu nu piere, se transformă :)

    @Matilda – Mulţumesc. O idee, parodie după zânul Băncii Transilvania, cu un element de recuzită din brandul personal, de care este mândru, al domnului Silviu Prigoană :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?