Pagini

23 mar. 2012

Funny photo Mihail Boldea And Justice for All

Funny photo Mihail Boldea Justice
Funny photo Mihail Boldea – And Justice for All
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Deputatul UNPR Mihail Boldea, fost membru PDL până în octombrie 2011, este primul parlamentar român dat în urmărire internaţională după ce instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă în lipsă, deputatul urmând să fie căutat prin Interpol întrucât a părăsit teritoriul României pe cale terestră, prin vama Giurgiu, iar ulterior s-a îmbarcat de pe aeroportul Ataturk din Istanbul spre o destinaţie necunoscută, posibil Kenya după unele surse.

Codruţ Olaru: „O complicitate a autorităţilor statului şi a incompetenţei sau favoritisme de ordin politic ies din discuţie. E important ca DIICOT să rămână o instituţie credibilă” - Susţineţi Statuia Hoţului ?

Bancuri: Un preot, se duce la şeful de post din comună şi reclamă că i s-a furat bicicleta. Poliţistul, înainte de a începe cercetările îi propune:
- Părinte, la slujba de duminică să le vorbeşti enoriaşilor despre cele 10 porunci. Când ajungi la “Să nu furi” te uiţi atent la feţele lor. Cu siguranţă cel care este vinovat, se va ruşina şi va lăsa privirea în pământ.
După o săptămână preotul se întâlni cu poliţistul.
- Ce faci părinte, mi-ai ascultat sfatul?
- Da, fiule, s-a rezolvat. Le-am vorbit enoriaşilor despre cele 10 porunci şi când am ajuns la “Să nu fii desfrânat” mi-am adus aminte unde am lăsat bicicleta!

5 comentarii:

  1. excelent montajul! Imi place chestia cu "justice" de pe bara :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ADRIAN - A apărut un subiect nou pentru gimnastică pe televiziuni. Fiecare se descurcă cum poate.
    Mihail Boldea: "Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului că plec şi mi-a zis: pleacă. M-au mai chemat şi pe 23 decembrie şi pe 24 am plecat la schi. Aveam programată dinainte plecarea, dar nu m-a întrebat nimeni. Vin singur în România săptămâna viitoare. Îmi caut bilete. Nu se poate aşa ceva. Ce fac familiei mele... Tatălui meu, fratelui meu. Este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu. Este incredibil ce se întâmplă. Nu se poate aşa ceva. Hotărârile judecătoreşti bune, nu contează că un judecător le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu să mă caute ei"

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine pregătit personajul, se vede că a muncit îndelung pentru a-şi asigura fiecare zi din... noua viaţă. Acum am auzit că se va întoarce, aşa că autorităţile nu trebuie să îl mai caute. Aşteptăm sosirea. Flori şi bomboane pe Henri Coandă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru - "Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu!" Poate-i dă şi în judecată pentru că i-au stricat vacanţa de schi! "Nu există niciun prejudiciu!" Sună cunoscut? Şi persoana se oferise să-l scoată şi din gaură de şarpe :)
    Am comentat şi în Pilula lu’ Lisandru Boldea – dăputat dă africa o idee mai veche de pe arătură, merită să ridicăm STATUIA HOŢULUI este motorul societăţii, ne ţine vigilenţi şi nu lasă mintea să amorţească. Nu vrem să-i recunoaştem meritele, să ne arătăm recunoştinţa, nu există o astfel de statuie. Televiziunile ar trebui să contribuie substanţial la realizarea acestui proiect :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?