Pagini

13 feb. 2012

Ştiry funny Anca Boagiu Meteo funny photo

Funny photo Anca Boagiu Meteo
Ştiri funny Anca Boagiu – Meteo funny photo
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Anca Boagiu: "Când trebuie să te lupţi cu nămeţi care depăşesc patru metri înălţime este dificil să stabileşti a cui este vina. Noi am solicitat ANM-ului să ne informeze din oră în oră care este evoluţia vremii astfel încât să ştim ce vom face cu mijlocele de transport. Nu am avut nici o informaţie în sensul acesta."

Bancuri: Un bărbat într-un costum ponosit şi rupt ajunge la o fermă şi îi cere fermierului de lucru:
- Voi face orice şi nu am nevoie de altceva dacât de mâncare.
Fermierul nu avea nevoie de ajutor dar aducându-şi aminte de o grămadă de bălegar care trebuia împrăştiată pe câmp îi propune:
- Uite, vezi grămada asta de bălegar? Vreau s-o cari şi s-o împrăştii bine pe tot câmpul.
Bărbatul s-a apucat de treabă. Era o gramadă imensă şi fermierul a rămas foarte surprins când a văzut că la sfârşitul zilei terminase. Au mers la masă, au mâncat pe săturate şi s-au culcat devreme. A doua zi, fermierul l-a condus pe bărbat la un hambar şi i-a spus:
- Vezi grămada asta mare de cartofi? Tot ce trebuie să faci este să sortezi cartofii mari de cei mici şi să-i pui pe fiecare în două grămezi separate.
Întorcându-se la prânz, fermierul îl găseşte pe bărbat sus pe grămadă, cu primul cartof în mână.
- Ce s-a-ntâmplat? Ieri ai mutat singur un munte de balegar şi astăzi pâna la ora asta, nici macar nu ai început să munceşti?
- Scuză-mă, dar vezi tu, eu am fost ministru. Ştii cum sunt miniştrii: ne place să aruncăm cu rahat, dar când e vorba să luăm decizii ...

5 comentarii:

  1. Pica para malaiata in gura lui.....Ancuta :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-i vad la inundatiile ce vor veni dupa topirea zapezii.s-au vor avea nevoie si atunci de atentionari de la ANM!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Veselie la superlativ. Cum se spune, purceaua e moartă-n coteţ, dar guvernanţii (plus echipa foştilor guvernanţi care trage în continuare sforile) sunt cu zâmbetele la purtător. Şi ninge ca-n poveşti, pentru unii ca-n coşmaruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. @bestevent - Gura a trecut un pic prin photoshop să poată prezenta rubrica Meteo :)

    @duras - Declaraţia doamnei Anca Boagiu cu ANM-ul este de tot hazul, conform bancului, miniştrii sunt buni când este vorba de aruncat bălegar pe arătură. Cineva spunea că acum nici măcar demisia nu poţi să i-o mai ceri :)

    @Cristian Lisandru - Satele au supravieţuit de sute de ani fără să ştie măcar cine mai este Domnul Ţării. Acum au uitat să se ajute între ei măcar la o lopată. Vezi că se duc tone de alimente ca ajutoare de parcă zăpada le-ar fi spulberat proviziile şi banii, nimeni nu-i întreabă ce ar vrea să cumpere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Văd, Acuvio. Şi spun asta cu tristeţe.
    Şi mai văd, într-adevăr, că există o lipsă de întrajutorare evidentă, ceea ce nu se petrecea în alte timpuri. Nu neapărat pentru că erau scoşi oamenii cu forţa (voluntar) la dat zăpada, ci pentru că era mai multă legătură sufletească între ei. Aici s-a pierdut foarte mult, în ultimii ani, fiecare trage pentru el. Păcat.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?