Pagini

26 ian. 2012

Traian Băsescu funny quote image I want you

Funny image Traian Basescu I want you
Traian Băsescu funny quote image - I want you
Funny photos collection: Funny quotes images

Traian Băsescu: "Astăzi mă adresez românilor pentru că manifestaţiile din ultima vreme, scandările din stradă din ultimele zile, mesajele de pe mijloacele electronice - internet, Facebook - mi-au creat impresia că pentru o parte din români s-a creat o ruptură între Preşedinte şi parte din naţiune. S-a creat impresia falsă că Preşedintele nu-i mai reprezintă pe români şi societatea în relaţia cu instituţiile statului. Eu ştiu că pentru români obligaţia Preşedintelui de a-i reprezenta continuu este unul din imperativele majore, fiind vorba de un Preşedinte ales prin vot direct."

Bancuri: Muncitorii discută între ei.
- Auzi bă, noi de ce stăm în groapa asta şi săpăm iar şefu stă la umbra copacului sus?
- Nu ştiu bă, întreabă-l
- Şefu, noi de ce stăm în groapa asta şi săpăm şi dumneavoastră staţi la umbra copacului?
- Inteligenţa!
- Ce-i aia?
- Vino sus. Uite, eu îmi pun mâna pe copacul ăsta şi tu încearcă să o loveşti cu pumnul.
Muncitorul loveşte cu sete însă şeful fereşte mâna din calea loviturii. Muncitorul se întoarce în groapă.
- Ia zi mă, ce a zis şeful?
- A zis că din cauza inteligenţei.
- Asta am auzit. Ce-i aia?
- Fii atent, nu avem copac, io îmi pun mâna pe faţă şi tu încearcă să o loveşti cu lopata.

7 comentarii:

  1. "Şi nu-mi voi schimba comportamentul" - ca mesaj al aceluiaşi preşedinte rupt (chiar dacă nu vrea să recunoască) de poporul său. Pe vremuri spunea că era "Dumnezeu" pe vapor. Probabil că doreşte acelaşi lucru şi din postura de preşedinte... Aleluia!

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt a vrut să transmită românilor că el face ce vrea, nu dă socoteală nimănui. N-a înţeles lecţia străzii.
    Vom avea o primăvară foarte interesantă....

    RăspundețiȘtergere
  3. intrebarea este cine ii pune astuia mana pe fata, ca eu sint gata sa pun mana pe lopata....

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaporul se scufunda, dar el nu pleaca...ca marinar e bun, dar nu mereu se pot aplica regulile astea si in politica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru - În final “I want you” sau dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau… binele :)
    Nu a prins nimic din iluziile precedenţilor, va reforma statul după propriul vis încât după terminarea mandatului său vreme de două, trei generaţii totul va merge şnur şi nimeni nu va mai schimba o slovă în legile sale :)

    @Matilda - Mândrul preşedinte jucător acum spune că s-a creat impresia falsă, nu ne-a jucat, ne reprezintă în relaţia cu instituţiile statului, pune măcar o vorbă bună că altceva spune că nu-i permite funcţia, când guvernul vrea numai reduceri de locuri de muncă şi tăieri de salarii, pensii, creşteri de taxe :)

    @Virtualkid - Nu are cine, toţi s-au repezit la lopată :)

    @bestevent - Cum să-ţi dai demisia tocmai în vremuri de criză când la 90% li se pare, au impresia falsă, sunt în eroare? Demisia se dă când economia duduie şi eşti pe val! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. referitor la un comentariu de mai sus: care strada, doamna?! 1000 de persoane inseamna o strada? 10.000 - un popor?
    acuvio, eu - fost protestatar linistit si neurlator - spun cu mana pe inima ca Traian Basescu e un presedinte ales. guvernul nu e ales prin vot,aici s-ar putea schimba ceva. usl - e doar un partid care moare de foame si in care sponsorii cer si mancare ... niste porci
    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/exclusiv-rl-cum-incearca-usl-sa-cumpere-sustinerea-societatii-civile-document-senzational-251542.html

    RăspundețiȘtergere
  7. @Bogdan – Până la acest moment este o mare discrepanţă între încrederea în preşedintele Traian Băsescu din sondajele publicate şi numărul celor care-i solicită demisia, inclusiv în manifestările din stradă care par nesemnificative. În plus, aceste manifestări se pare că au fost bine controlate, în stradă şi instituţii pentru a nu câştiga în amploare. Bine că trăim vremuri în care se poate exprima în stradă inclusiv ceea ce ei ştiu foarte bine, nu are mare importanţă numărul, forma se va perfecţiona în timp.
    Simpatia sau dezamăgirea faţă de un politician este mai dinamică decât ciclul electoral şi nu există nici un mecanism de corecţie. Aşa este, dacă domnul Traian Băsescu nu vrea să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte la o încredere de sub 10% şi consideră că este o impresie falsă a noastră, el ne vrea binele, va face istorie modernizând şi reformând, nu prea mai sunt soluţii imediate.
    Am spus un pic mai sus, trebuie să ne obişnuim să suportăm consecinţele propriilor noastre voturi, poate devenim mai vigilenţi pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?