Pagini

20 ian. 2012

Funny quote image Privatizarea ucide Raed Arafat Traian Băsescu photo funny

Funny quote image Raed Arafat Privatizarea ucide
Funny quote image - Privatizarea ucide - Raed Arafat Traian Băsescu photo funny
Funny photos collection: Funny quotes images

Privatizarea ucide. La manifestaţia de susţinere a lui Raed Arafat care demisionase din funcţia de subsecretar de stat din Ministerul Sănătăţii din 12.02.2012 de la Târgu Mureş manifestanţii au purtat pancarte cu mesaje ce se refereau la proiectul de modificare a Legii Sănătăţii: “Murim luptăm, SMURD îl apărăm” / "Nu ne luaţi dreptu’ la viaţă! Susţinem SMURD” / “Privatizarea ucide” / “Respect Raed Arafat, să-ţi fie ruşine Traian Băsescu!“

Bancuri: Medicul de familie a fost chemat de urgenţă să consulte un barbat în vârstă care locuia la fiica sa măritată şi cu mulţi copii.
- Ce se întamplă cu tatăl dumitale? întrebă medicul de cum intă pe uşă.
- Nu ştiu domnule doctor, geme tot timpul şi spune întruna că vrea să moară!
- Aha! Atunci bine ai făcut că m-ai chemat!

7 comentarii:

  1. Extrem de sugestivă imaginea. Ca după bombardament, plus o expresie tâmpă a pacientului.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Am mai spus, domnul Raed Arafat oricum era, ca mulţi alţii, cu actuala putere, a dorit să protejeze pe viitor SMURDUL, orice mamă caută să-şi protejeze copilul de pericole, nu se aştepta la deturnarea subiectului “SMURD” în “Jos Băsescu”. Ajuns mesajul la domnul Traian Băsescu, dacă privatizarea nu ucide tot te şifonează un pic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. e tare dar nu foarte :) baga ceva mai de actualitate.de Raed Arafat a uitat deja lumea, il vrem pe Base in uniforma "gri cu dungi albe" :)) ceva de genu..

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andrei Pop – Nu am văzut filmul dar reţinusem temporar o imagine, ca fundal la postul anterior.
    Traian Băsescu: „Concurenţa ar fi adus nişte soluţii de îmbunătăţire a sistemului de sănătate românesc. Vreau să le mulţumesc public acelor specialişti care au lucrat atât la raport cât şi la proiect. Le mulţumesc mult, îmi pare rău că datorită condiţiilor publice ei puteau deveni, după mine, urmatorii inamici publici. Nu vreau să batjocorim nişte specialişti, care au muncit fără bani, pentru a da un proiect care în dezbatere civilizată ar fi putut îmbunătăţi sistemul.”
    Dar… Privatizarea ucide sau numai te şifonează un pic cu manifestaţii de stradă apoi tot domnul Raed Arafat te tratează într-un serviciu medical de stat :)

    @Romania Europeana – Poate mai aveţi sugestii, sunt binevenite. Tema cu zeghea vărgată, eu mi-am păpat-o la felicitările de iarnă, doar ca reload sau variante să o mai folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no uite :)) fa una cu FUNERIU.

      imi imaginez o cripta pe care scrie EDUCATIE 2004-2012 si FUNERIU sa fie "PREOTUL"

      sau

      Dan Diaconescu cu mov etc. (semnele partidului) impreuna cu membrii, iar membrii sa fie "oameni ai strazii" "da sefu te votam".

      sau

      Elena Udrea cu pruncul in brate, iar pruncul (boc) sa aiba o pancarda pe care sa scrie "11 ministrii marinati"

      :) cele scrise mai sus, sugestiile reprezinte sugestii de pamflet.personal am tot respectul pentru persoanele enumerate.

      Ștergere
  5. @ciunpalacul - Mulţumesc pentru apreciere dar aţi făcut mai multe preluări de pe blogul meu fără să indicaţi sursa prin link la preluările respective, am scrise pe blog condiţiile de preluare. Vă rog să indicaţi sursa cu link la postările respective sau să le ştergeţi. Păcat de munca mea.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?